Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat jestli se dá někde zjistit za co někdo seděl. Mám souseda který seděl udajně za bouračku, ale v cele byl s pedofilem. Zamilovala se do něho moje 15 dcera a on ji to opětuje. Je mu 44 roků a máme z toho strach.Díky
Z bouračku lze sedět natotata, než se stačí člověk vzpamatovat, je tam. A spoluvězně si vybírat nemůže. Ačkoliv si myslím, že jsou to dost odlišné činy.
Vadilo by mi taky těch 30 let rozdílu. Až bude Vaše dcera třicetiletá, bude mít doma 60 letého muže. Je to normální? Většinou se s podobným vztahem setkáme u zlatokopek a starých movitých mužů.
Koukejte jí to rozmluvit, tohle nemá cenu. Ať si užívá legrace se svými vrstevníky.
Pán se možná nakazil ve vězení. Protože to skoro taky vypadá jako pedofilie, ta jeho 15 letá láska. Jaga.
Je to bláznivá pubertacka,s manželkou už jsme z toho na nervy...Před chvilkou jsem ho chytil pod krkem a snad už dá pokoj..
stofik včera 20:30
Víte, pokud takto mladá dívka dává přednost tak starým lidem oproti ní, tak má nějaký problém a to ve vztahu k Vám.
Jak to máte s důvěrou svojí dcery? A co má ona za priority - v 15 otěhotnět, nebo využít svého mládí a možností ke vzdělání a cest do ciziny. A co Vaše manželka na to? Má ona důvěru dcery?
Díval jste se někdy na profily na sociálních sítích své dcery? Tam se můžete hodně dozvědět. Má dcera důvěrnou kamarádku? Co prarodiče, jak to s nimi máte? A hlavně dcera? Možná by stačilo dceru na rok přestěhovat k nim. Pokud bydlí daleko.
Může být pravda taková, že muž ji nezajímá, ale je to jediná možnost, jak by získala "svobodu"a vlastní život - myslí si to spousta dětí v jejím věku. Co Vám provedl ten Váš soused, že ho chytáte pod krkem?
Jaké přátele má Váš soused? Čím se živí, jak se chová mezi lidmi, je to násilník?
Podívejte se na google - najděte si pomoc na nějaké lince o dětech a pedofilech...oni Vám poradí, co dál, nebo na koho se správně obrátit. Dceři vysvětlete, že 15letá dívka má daleko na víc, než na starého člověka a kriminálníka k tomu. Mohl by ji i zatáhnout na scestí a drogy ničí dětské životy. K dceři budte laskavi, protože často děti u starších lidí hledají něhu, pochopení a domnělou lásku..Oni to tak vidí. Vy samozřejmě ne.
Jemu je 44 let a Vaší dceři 15, to jí nemůžete domluvit? A jakým způsobem jí tu zamilovanost opětuje? Jak o tom víte? Svěřila se Vám ona, nebo jste je nějak načapali? V každém případě je Vaše dcera ještě nezletilá a měla by Vás poslechnout. A jak jste se dozvěděli, že seděl v cele s pedofilem? Kdo Vám to řekl? Promiňte, že místo odpovědi kladu otázky, ale bez dalších informací nelze odpovědět jinak, než tím, abyste dceři vysvětlili velký věkový rozdíl a rozhodně si promluvili třeba i s ním a výslovně mu řekli, že si to nepřejete. Jinou možnost asi nemáte, protože jí už je 15 let a klidně s ním může mít i dobrovolný sex a jemu nic v podstatě nehrozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.