Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi trapné ptát se na takovou pošetilou věc, ale poslední týden mě bolí prsa. Začali bolet 2 dny po menstruaci. U lékaře jsem byla a těhotná nejsem, řekl mi, ze možná rostou, ale nevím zda to myslel vážně, je to takový vtipálek. Prsa mě nebolí jak před menstruaci, ale méně a jinak. Mohou mi tedy prsa růst i když je mi 20 let? Podotýkám, ze jsem nepribrala, naopak trochu( opravdu málo )shodila. Čím si myslíte ze to je? Dekuji za odpovědi.
Myslím, že jen tak samovolně v takovém věku růst nebudou. Prsa rostou buď v důsledku hormonální změny v těle ženy (těhotenství, braní HA...), nebo v důsledku přibírání na váze.
Třeba tě bolí prsa z nějaké fyzické aktivity, při které zapojuješ prsní svaly.
To jestli ti rostou prsa se dá posoudit z fotek, které jsi ale nepřiložila ke svému dotazu.
Také by to lépe mohl posoudit tvůj přítel, protože k nim má trochu blíže, než my.
Nebo si vem krejčovský metr a změř si obvod přes prsa a kontrolní měření proveď zase za týden nebo měsíc.
Když je lékař vtipálek, tak si řekni že rostou a letos holt trochu dříve než v jiné roky.
jestli je to růst, nebo jen zvětšování nevím, ale mám odpozorováno, že to u některých žen trvá až do přechodu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.