Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, píši sem ohledně dotazu, kde se lze v dnešní době seznámit s nějakou hezkou a rozumnou slečnou. Nemusí to být nic vážného, stačí kamarádka na psaní či procházku, časem možná víc.
Za chvíli mi bude 30, ale moc toho za sebou nemám. Jsem tak nějak hodně technicky zaměřený, zvídavý a technický typ, ale na seznamování úplný intitalent.
Do hospody, či na festival mě nikdo nedostane, nekouřím a nepiju. Vždycky jsem říkal, že když to nevyšlo na ZŠ, tak to výjde na SŠ a když ani tam, tak na VŠ. Bohužel, po VŠ už mám a v práci moc příležitostí není. Domů se vracím docela pozdě a utahaný jak pes. Víkendy mi slouží na podělání věcí doma a čas na zábavu a koníčky taky moc nemám.
Možná ale bude trochu problém v mé povaze (introvert ve znamení Blížence). Moc nedůveřuji lidem (špatná zkušenost) a dlouho trvá, než se začnu i v kolektivu projevovat. Jak se ale oklepu a najdu cestu ke mně blízkým, tak už to jde samo.
Jinak jsem přátelský, věrný, spolehlivý, rád pomůžu, mám kladný vztah k dětem i starším lidem. Zajímám se o všechno možné technické vědění, včetně kutilství (práce se dřevem, kovem), práce na zahradě, auto-moto (vyučen v oboru), opravy v domácnosti, no mám toho hodně. Dá se říct, že když je něco potřeba, tak si umím poradit. Hodně mě to samotného mrzí, mohl bych to lépe využít, ale momentálně nevím co dál. Myslíte, že dnešní slečny mají zájem o všeobecně vzdělaného a nadaného introverta, který ale vyžaduje určitý řád a prostor, aby mohl fungovat? Nikdy jsem si nemyslel, že třeba znamení zvěrokruhu dokáže člověka tak ovlivňovat, ale u Blíženců je to opravdu někdy psycho, že až okolí kolikrát nechápe (kdo nějakého znáte, tak víte o čem mluvím). No jak to tady po sobě čtu, tak vidím, že to bude chtít asi návštivit nějakého terapeuta, ten třeba nasměruje lépe, kde hledat problém. Díky za rady.
Nedokážu poradit, co jo, ale vím, co smysl nemá. Pes. Máme už druhého psa, ani jeden nebyl pořízen za účelem seznámení, ale je evidentní, že pes vhodnému seznámení rozhodně nijak nepomáhá. Ano, díky němu se člověk seznámí, ale ne s partnerem/partnerkou či kamarádem/kamarádkou, jsou to jen "známí přes psa".
Zkuste www.seznamka.cz. Tam jsem se seznámila já. Pište si jen chvíli (max. týden) a pak se setkejte osobně.
Taky jsem se seznámila ve hře World of Warcraft. Vícero párů se seznámilo při hraní online her. V dnešní době už to je běžné.
Předpokládám, že Vám tu budou radit přímo osobní seznámení, ale takových přiležitostí moc není. Z osobního seznámení připadá v úvahu jedině, když se věnujete vašim zálibám. Moc nevěřím v to, že by se např. zákazník zamiloval do prodavačky (resp. to, že by mu prodavačka reagovala na dvoření).
Z vlastní zkušenosti si myslím, že terapeut na Vás nebude mít moc času, tedy moc nápomocný nebude.
Jestli máte sestru nebo dobrou kamarádku, zeptejte se jich o radu. Určitě to vyjde líp než terapeut.
Já jsem pedant, mám taky ráda jistý řád a hlavně klid. Určitě se nějaká taková žena pro Vás najde.
Jak už psala m123, tohle jsou specifika pro starší dámy, které už mají zkušenosti atak..mladé moc o takovéhle typy zatím nestojí. Ale neříkám že se nenajdou..jen je jich dost poskrovnu a ty jsou navíc už většinou hned rozebrány. Jinak taky můžu poradit Rande..je to neucelenější seznamka, která má hlavu a patu a navíc na ostatních jsou stejně stejní lidé. Ale pořizovat si psa nebo cokoliv jen pro to, abych se tímto způsobem seznámil..to je cesta do pekel. Dělejte co vás baví, trošku bych se víc ohlížel, kde bych kterou oslovil a nechal přitom viset inzerát na seznamce. Ono se toho ani víc dělat nedá. A hlavně být a zůstat SVŮJ..tím že bych si pořídil něco, jen abych se mohl seznámit..to je pomalá cesta k odpoutání sebe sama a omotávání se ženštinou. A pak po delší době člověk zjistí, že vlastně nežije tak jak by chtěl, ale žije život někoho jiného.
Možná se hecnout, překonat svou introverzi a začít navštěvovat něco, kde se vyskytují mladší inteligentní ženy, jak třeba jazykový nebo výtvarný kurz, začlenit se do nějakého oddílu, klubu, sboru nebo souboru.Třeba ochotnického. Někde shánejí chlapy na taneční pro dospělé, přes kámoše se dá zjistit, kde se hrají večerní volejbaly, někde se chodí na turistické výšlapy, na bowling, šipky, pořádají se hospodské kvízy, autorská čtení. Nebo investovat čas a peníze a přihlásit se na Víkendy či Akce pro nezadané. Mají dobré reference, je tam výlet, program se zábavou a legrace s lidmi podobného věku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.