Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dámy a pánové, chci vám položit dotaz, kterému budou spíše rozumnět hlavně pánové . Jmenuji se Martin a je mi 26 let a můj problém je ohledně vousů . V naší rodině skoro nikomu a to ani mému dědovi a ani otci vousy nerostli a nejspíš ani neporostou . Mým snem je ale mít husté strniště a ještě líp, mít řádný plnovous . Vyzkoušel jsem mnoho přípravků , ale ty jsou spíše jen na podporu, takže mi nepomohli . Proto se chci zeptat, jestli neznáte nějakou plastickou chirurgii , která by se zabývala nastřelováním vousů, aby mi vousy normálně rostli, jako správnému chlapovi
. Děkuji a přeji hezký zbytek dne
Prosim Vás, nedělejte z toho vědu, že jsem tam nechtěně udělal chybu. To se může stát každému...
Vím, že se tam píše Y , ale pokud píšete deseti prsty, tak se občas překlepnete...
Stačí po sobě kontrolovat to co napíšu, než to odklepnu. I pak to jde ještě chvilku opravit. Ale nic se neděje, když to není ve velké míře, to by svědčilo o neznalosti. Prostě se překlep někdy stane.
Twle, fakt rada k nezaplacení, kdybych se tu někdy na něco ptal, tak mne, prosím, ignoruj, pane dokonalý...
Správný chlap nemusí mít vousy.
Nastřelováním vlasů se zabývají soukromé kliniky. Popřípadě se pod kůži píchají kmenové buňky cibulek.
To jsou ale vlasy, kdy se berou štěpy ze zadní části hlavy.
Vousy jsou tvrdé, používají se dárcovské štěpy. Cena bude jak za auto, něco se nechytí, tak bude potřeba více sezení. Stejně to nefunguje. Podívejte na frontmena Jandu. Je plešatý stále.
Prosím, žádal jsem o logickou odpověď, tykající se pouze toho, zdali neznáte nějakou kliniku . Upřímně řečeno mi je úplně jedno, co si myslíte o tom, proč chci vousy a nebo proč chce žena velká prsa . To je každého věc. Vy se klidně nadále vzdělávejte ohledně kětin a podobných záležitostí a já budu řešit to, kde mohu utratit pár milionů, abych měl konečně vousy . Nějaké peníze jsou mi úplně ukradené, protože jich mám tak na 5 rodinných domů . Tímto komentářem nenarážím na všechny na této stránce, ale pouze na ty, kteří mi tam psali o nějakém vzdělávání a o Rakousku-Uhersku...
Jak jsem již psal, žádal jsem logickou odpověď a ne nějaké přihlouplé komentování, popřípadě posměšky, urážky, narážky a další zbytečnosti . Have a nice day přátelé
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.