Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plátce DPH - kolik si mu vrátí peněz

Od: hradr odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, známému jsem dal v loni pokladní lístky za nakoupené zboží které jsem nepotřeboval. Nejsem živnostník, ani podnikatel, chodím do práce.

Těch lístků bylo větší množství /cca100 ks\ v cca hodnotě 600 000 Kč. Měl jsem totiž nějaké výdaje s rekonstrukcí domu a nebyly psány na jméno.

On byl rád...a já to dál již neřešil.. ale zajímalo by mě pro zajímavost...kolik z těch lístků dokáže stáhnou zpět peněz.

Já účetnictví skoro vůbec nerozumím...ale nějak vím, že stát vrací rozdíl DPH mezi 21% - 15%

Známí je plátce DPH..jeho se ptát nechci,, je mi to hloupí, měl jsem se zeptat rovnou..

Děkuji za odpověďi P.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Nestrkejte do toho nos, internet není anonymní. Sám napomáháte pododu. Mlčte, nic jste neudělal, nic nevíte a v klídku žijte dál.

Nejde jen o vratku DPH, ale také o kolik si kamarád zkrátil daně *poctar*

hradr
hodnocení

aha..netušil jsem,že dělám něco protizákonného..pokud to nědělám sám...takto jsem to bral...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]