Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam v Brně podat daňové přiznání

Od: previt® odpovědí: 5 změna:
Přestěhoval jsem se do Brna-Jundrov a poprvé zde řeším podání dap. Je nutné se řídit tím vyhledávačem územního pracoviště dle PSČ plátce (k PSČ 63700 to najde Brno IV, Rybníček 2) anebo je možné podat na jakékoliv pracoviště v Brně? To Brno IV totiž má velmi negativní recenze...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x
Musíte na FÚ pod který spadáte.
S tou recenzí mě to vážně pobavilo
hodnocení

FÚ (tzn. Brno-město) anebo přímo územní pracoviště FÚ? Když si to vyhledáte na Googlu, tak ty recenze jsou fakt nic moc. Člověku se tam už dopředu nechce s nimi moc řešit..

hodnocení

0x

Myslím si, že pokud je daňové přiznání podáno na tzv. místně nepříslušném finančním úřadě, tak tento úřad ho následně tzv. postoupí místně příslušnému daňovému úřadu. Avšak to postoupení nějaký den trvá, takže je potřeba podat daňové přiznání s určitou časovou rezervou tak, aby to bylo vyřízené do stanoveného termínu. Myslím si, že je tolerováno maximálně pětidenní zpoždění. Např. pokud by někdo bydlel nebo podnikal v jiném kraji ČR, než kde má trvalé bydliště, tak pokud by postoupení nebylo možné, tak by musel jet třeba přes půl republiky.

Takže když byste šel na jiné pracoviště, tak by Vám tam maximálně někdo řekl, že postoupení není možné a nic byste tím neriskoval.

hodnocení

0x

Já také spadám pod FÚ Brno IV a nemohu říct nic špatného Vždy jsem se setkal s ochotou a vstřícností.

bz*
hodnocení

0x

Je to TRÁGA ten Rybník. Úplná katastrofa. Když jste jen OSVČ ok, ale u firem jsou tvrdí. Mají pocit, že všichni kradnú a podle toho se chovají.

Udělejte S.R.O. se sídlem na Příkopě, nebo Praha 4,3,2 tam toho mají totiž tolik, že nemaji čas.

Takových FINANČNÍCH PEKEL (ehm úřadů) jako je B4 je v ČR více než polovina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]