Nejste přihlášen/a.
Za tuto otázku jsem neskutečně vděčná. Před víc než třiceti lety mi nějaký prostředek velice pomohl k nastartování organizmu a teď jsem marně už dlouho vzpomínala, jak se jmenoval - byl to IMUREGEN ! Tenkrát to prodávali v potravinách, konkrétně v samoobsluze v Máji na Národní třídě a já tomu říkala "živá voda". Škoda, že nemůžu dát bodíky tazatelce
Právě jsem odeslala objednávku ![]()
Patronko, tak pak napiš jak to funguje. Já jsem už bohužel strašně skeptická ke všemu. Je to tím, že už se dnes nedá spolehnout skoro na nic. Co bylo dříve kvalitní a opravdu to fungovalo a bylo na to spolehnutí, je v dnešní době šizené, protože lidé zblbli a ženou se pouze za penězi. To co píše rádce "maruna"jsem také četla, ale ten výrobek byl vyvinut na počátku 50 let a v té době byl také testován a ověřován. A to už možná dneska není a už nikdo neověřuje, jestli je dodržována původní receptura. Pochybuji silně, že v dnešní době bude složení úplně stejné. Ty jsi ho dříve sehnala dokonce v obyčejné samoobsluze a určitě se velmi lišila i jeho cena. No a dnes se skoro nedá sehnat a když tak za vysokou cenu. Já jsem našla i toto vysvětlení. Tak jsem opravdu zvědavá, jestli poznáš účinky. Díky. Vím, že na Tebe je spolehnutí a že napíšeš pravdu.
To se divím, že jste je nemohl najít. Stačí napsat "imuregen" do vyhledávače a vyskočí tam spousta adres a nabídek toho přípravku. Je normálně dostupný všude. ![]()
Tak mea culpa, odepsala jsem trochu zbrkle. Ony sice ty stránky "vyskočí", ale opravdu je v některých eshopech nedostupný. To jsem zjistila teprve když jsem chtěla zjistit, co to vlastně je za zázrak.
Četla jsem i recenze a někteří chválí a jiní píší, že to nepomáhá. Já jsem teda k těmto a podobným přípravkům velmi skeptická, protože na zázraky nevěřím a za 100ml, 660 korun je teda docela dost. A jak jsem se dočetla, tak se prý musí užívat dlouhodobě, než to začne účinkovat. Někdo tam píše, že to užívá už víc jak rok a výsledek je ten, že snad nemá tak často rýmu a chřipku, ale když ji přesto dostane, tak stejně musí polykat antibiotika. Ale na to jste se neptala, já jenom vysvětluji můj omyl a ještě jednou se omlouvám.
To je v pořádku, prošla jsem mnoho obchodů a lékáren a všude bylo napsané, že je dlouhodobě nedostupný. Člověk ,když má problémy, hledá různé cesty, jak se jich zbavit a v naší rodině jsme měli s imuregenem dobré zkušenosti.Ale ono to je tak se vším. Na imunitu je mnoho podpůrných přípravků, někomu to pomůže a druhému ne. Každý jsme jiný . Dík za odpověď.
Lenko, já našla tohle vysvětlení
"S radostí si vám dovolujeme oznámit, že IMUREGENu se podařil vstup na trh v USA. Vzhledem k této skutečnosti ale začala platit určitá omezení pro evropský trh. Naše společnost proto uzavírá všechny své přímé prodejní kanály včetně eshopu. S jakýmikoliv dotazy nebo požadavky nás kontaktujte přes FB messenger nebo na email info@imuregen.cz."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.