Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základ daně a odběr krve

Od: mettaxa® odpovědí: 1 změna:
Zdravím,
Rád bych někoho poprosil o vysvětlení, protože danému tématu moc nerozumím. Jsem zaměstnancem firmy s hrubým výdělkem 30 000 měsíčně a rozhodl jsem se, že budu darovat krev/plazmu kde je možnost odečíst si ze základu daně 3000 za každý odběr do celkové částky 15% ze základu. Kolik by to tedy bylo za měsíc popřípadě jak to vlastně funguje? Jednou za rok by mi daně stát vrátil a kolik? Z jaké částky se to vlastně počítá a co je základ daně? Moc děkuji za vysvětlení.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

dostanete při ročním vyučtování daně z každěho odběru odečet 3000 kš z něho 15% což je 450 kč v čístém a mužete si odečíst maximálně 15 % základu daně ze všech odběrů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]