Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Určitě hned v pondělí zavolejte, protože většinou před operací se musí člověk doma připravit, třeba mít prázdná střeva, určitě prázdný žaludek, abyste jim tam při zákroku nezvracel, nebo vynechat nějaké léky, nebo naopak některé přípravné si v určitou dobu vzít... A řeknou vám, v kolik hodin máte být na místě. Ida
V den operace je už na nástup pozdě. Před operací se provádí různá vyšetření, příprava na operaci, měla jsem pohovor s anesteziologem i lékařem, který mě operoval. Musela jsem podepsat stohy papírů.Předchozí den už Vám nedávají moc jíst, malou snídani, v poledne jen řídkou polévku, večer nic.
Operovali mě v pondělí, pozvali mě k nástupu už v pátek. Říkala jsem si, co tam budu dělat, o víkendu tam přece skoro nikdo není. Opak byl pravdou, pořád se něco dělo. Aby to v pondělí bylo všechno připraveno. V 8 ráno mi to začalo a to by byla chyba se tam teprve dostavit. Ať Vám to dobře dopadne. Jaga.
Dobrý den. Ono asi bude záležet co Vám budou operovat. Ale obvykle to bývá den předem, kvůli přípravě. Jednou jsem šel na operaci a nástup požadovali v neděli do 17.00. Operace proběhla v pondělí dopoledne. Ale večer byl za mnou anesteziolog, domluvit uspání. Původně to měla být celková narkóza, ale nakonec jsme se domluvili na znecitlivění spodní části těla injekcí do páteře. Jindy jsem měl celkovou narkózu a další 3 dny mě bolelo celé tělo. Nemohl jsem se ani pořádně obrátit na posteli. Určitě zavolejte a zeptejte se. Pokud máte spojení přímo na odd. nemocnice, tak klidně tam. Ale je divné, že Vám to nikdo neřekl. Teda hlavně ten obvoďák, který Vám to vyřídil telefonicky. Moje máma byla na operaci zákalu a tam se přichází v den operace ráno a kolem 13.30 odcházela s doprovodem domů.
Prosím vás, co znamená "objednal na operaci"? Jde o ambulantní operaci nebo hospitalizaci? S nemocnicí jste mluvil? Jáí nevím, podle mne vás obvoďák nemá co objednávat na operaci, na to by vás měla objednat nemocnice. Neposlal vás tam na vyšetření a na objednání? A kdy v ás tam objednal? DFnes asi ne, . A snad vám dal nějaké pokyny? Rozhodně se donmluvte s doktorem, nebo s nemocnicí, nebo s oběma. Ono taky bude rozdíl, jestli jde o operaci zaníceného palce nebo výměnu klubu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.