Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexdating jako forma nevěry

Od: luca* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

zjistila jsem, že můj partner si píše se svojí kamarádkou dost intimní zpávy, které jsou až perverzní.

Řešili jste u sebe někdo tuhle situaci?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nečti jeho zprávy, je to nedůstojné.

berger*
hodnocení

4x

Já se hlásím,kdysi mě něco podobného potkalo. Soused ukecal mou přítelkyni,aby si vyměnili pár erotických mailů a sms. Účelem bylo zjistit,jestli já a jeho manželka jim filcujeme maily a mobily. Efekt byl nečekaný,u nás klid,protože já tam nelezl,u sousedů peklo...*smich*. Finále - oni jsou rozvedení a u nás to byl další důvod k rozchodu. Takže zvesela pokračujte ve šmírování,konec vztahu je blízko...

hodnocení

1x

Neřešil a neřeš to ani ty.

Ale pokud to přece jenom chceš řešit, tak ti jednu radu dám: když nechceš, aby si partner psal o perverzitách s kamarádkou, poskytni mu je opravdové.

hodnocení

0x
Za prvé se nečtou cizí zprávy a za druhé, tento dotaz polož svému příteli, co ti na to odpoví.
Jak jí na odpovědět na to, jestli tuto situaci řešil?

Dobrá, odpovím. Nikdy jsem takovou situaci neřešila, protože ctím soukromí druhých a jejich zprávy nečtu. Nic mi do soukromí, které se mě netýká, není.

hodnocení

0x
Fakt tady neumíte nikdo odpovědět na položenou otázku a radši máte kecy okolo?
Moje odpověď: Ne, tuto situaci jsem neřešil.

hodnocení

0x

Neřešila jsem to, protože i kdyby tomu tak bylo, tak bych o tom ani nevěděla. A teď ale opravdu nevím co je lepší. Vědět, nějak se snažit si to vysvětlit, nebo nevědět a žít v klidu až do chvíle, kdy se odjinud dozvím, že mne partner už hodně dlouho "tahá za nos" a třeba je se mnou jenom z vypočítavosti a přitom má milostný poměr s jinou a se mnou udržuje vztah jenom proto, že mu uvařím, vyperu a dělím se s ním třeba o nájem. *zmateny*

hodnocení

0x

Ne neřešil a vadilo by mi, kdyby mi přítelkyně lezla do zpráv a soukromých věcí.

(podle povahy by mi to až tak nevadilo u manželky, kterou bych dobře znal a ona mě).

hodnocení

0x
Neřešila jsem to, ani nebudu řešit. Manžel opravdu nerad píše jakoukoli SMS. A do mobilu se mu nedívám.
Jednou jsem na jeho přání přečetla SMS, co mu právě přišla. Bylo v ní oslovení Můj medvídku, z cizího čísla. Jasný omyl. Tak jsme se oba zasmáli. Bylo to zajímavé, ale jednou mu přišel podobný SMS - omyl a následně SMS s omluvou, že šlo o omyl.

hodnocení

0x

Řešit to nemá cenu, když si to partner chce psát, stejně bude a asi to potřebuje. Je jen podivné, že má zálibu v něčem, co nevíte a tak ta důvěra mezi vámi je dost na štíru, že? Vztah partnerů by měl být takový, že o sobě ví vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]