Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antibiotika nezabírají

Od: nikkolka odpovědí: 8 změna:
Je normální, aby mi po 3 dnech nezabrala antibiotika? Mám je na zánět nosních dutin.
Cítím se den co den více oslabená,zvracím, mám horečky, antibiotika by je měla vyřešit ne?
Pokud máte někdo zkušenost, tak prosím poraďte. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pokud zvracíte krátce po snědení těch antibiotik, zřejmě je vzvrátíte a vůbec se nemusí vstřebat. Takže navštívit lékaře a změnit na něco, co budete snášet lépe.

taktak - stačí si přečíst příbalový leták - snad ve všech je uváděno, že nežádoucí účinky (zvracení) je nutno konzultovat s lékařem

kepler*
hodnocení

1x

3 dny - to může být ještě brzo. Pokud je ale zánět virového původu, antibiotika nezabírají vůbec. Více zde:

nemoci.vitalion.cz/...

mudrc
hodnocení

0x

Volejte vašeho doktora,který to předepsal

hodnocení

0x

Každému mohou zabírat jinak. Pokud se Vaše potíže zhoršují, tak to chce opět návštěvu lékaře. Ten zváží, zda nebude nutné antibiotika změnit třeba. Takže pokud se přes víkend neuleví, v pondělí jděte k lékaři.

jezevec*
hodnocení

0x
Jestli máš možnost, nech si napsat lék Clarinase. Je to přímo na zánět dutin a moje zkušenost s ním je fantastická.
K čemu potřebujeme doktory

hodnocení

0x

Jděte k lékaři, zvracení není k dutinám, ale zřejmě nesnášíte ty antibiotika. Ať je vymění a celkově vás zkontroluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]