Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidičský průkaz u policie

Od: adamko odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,rad bych k policii,konkrétně ohs nebo pohotovostní motorizovana jednotka. A prosím ted se nesmejte...problém je ten,ze nemam ridicak. Respektive jsem ho zacal ted v únoru dělat a bude trvat 2-4 měsíce nez ho(doufam úspěšně) udelam.
Kdyz mi bylo 18 a všichni si delali ridicak,me ani ve snu nenapadlo ze jednou bude nedílnou součástí me vysnene práce. Proto se chci zeptat jestli existuje nejaky zákon nebo zkrátka nějaká podmínka jakou nejkratší dobu musim ridicak mit abych se dostal k takovymto jednotkám. Děkuju mockrát za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

PMJ, nebojte auto vám hned nesvěří, šéf posádky je řidič a to je ten zkušenější. Možná je dnes vše jinak ale když u PMJ sloužil kdysi dávno manžel tak to tak bylo. OHS je co? Hasiči, hospodářská, hradní? Mám vyřídit, že spíš jak ŘP se vrhněte na studium, VŠ ekonomická, práva, specka, psychologie, pokud nebudete do důchodu chtít jen uniformu.

adamko
hodnocení

Uuuf,to se mi ulevilo...doufám ze to je tak stále,hodně me to totiž uzira ze vlastně základem te práce je neco co ja nemám
Ohs je hlídkova služba u policie
Byl jsem na vojenske skole ale odesel sem,a studoval bych chtěl civilne pri práci prave u policie. Polac nebo UNOB,rozhodně chci alespoň bakalare

jai
hodnocení

0x
Jelikož budeš stejně po nástupu na Zopce( základní odborná příprava) 1rok a pak teprve pujdes na tvůj útvar, tak to problém není. Zkratka musíš to stihnout do té doby, abys mohl cca v půlce Zopky dělat kurz na řízení vozidel na VRZ.
adamko
hodnocení

Supr,mockrát Vam děkuji
Myslite ze nebude problém kdyz na pohovoru řeknu ze tedy zatim RP nemam? Bojím se aby me nevyhodili kvůli tomu. Preci jen tam asi chodí zkušení ridici a ani se nepredpoklada ze by tam nekdo bez ridicaku přišel

hodnocení

0x

Není důvod se smát. Prostě máte nějaký záměr a snažíte se zjistit informace. Myslím si, že je nějaký vnitřní předpis v policii, jaké jsou podmínky pro zařazení do konkrétního útvaru nebo jednotky, např. do PMJ. Předpokládám, že podmínkou pro zařazení do PMJ je nějaká doba praxe v řízení vozidla a taky že zájemci o zařazení do PMJ musí udělat určité testy v řízení vozidla např. na nějakém cvičném okruhu. Ale jak to je nevím.Jen se domnívám.

doplněno 12.02.20 18:50:

Tady je odkaz na článek na webové stránce PČR, kde je článek k tomu tématu, které Vás zajímá

policie.cz/...

Tady je odkaz na článek o základní odborné přípravě ( o tom se už někdo zmínil v jiném příspěvku)

policie.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]