Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gitanes Dubai

Od: klepi® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestlí máte někdo někjaké informace, jak je to s cigaretami Gitanes v Dubaji, jde mi o ty silné cigarety jeké kouřil BELMONDO, v ČR k sehnání nejsou v Rakousku také ne, kamarád odjel na svatební cestu do Dubaje, tak mě napadlo, že zdejší duty free shopy by mohli být lépe zásobeny. Četl jsem někde, že fabrika z Nantes se přesunula do Polska, ale cigarety se vyrábějí pořád, jde mi opravdu o ty silné (obrázek)

Předem děkuji.

Václav

Gitanes Dubai

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x
Nevím jak v Dubaji, ale asi 20 druhů Gitanes mají na letišti v Doha (Qatar). Nebo je tam aspoň ještě na podzim měli. Zíral jsem na to s otevřenou hubou právě proto, že v Česku jsem je neviděl už asi sto let. A protože to je do Dubaje z Doha co by kamenem dohodil, počítám že je budou mít i tam...

hodnocení

0x
Měli by je tam mít i letos normálně. Kupovali jsme je třeba v Carrefouru ale i na čerpačkách. V hotelu je neměli,ale tam neměli žádné, takže těžko soudit. A taky jsme je kupovali v Německu, ale to už je dva (?) roky zpátky.

joudic*
hodnocení

0x
jsem casto, ale nevsiml jsem si.. nicmene kupuju cigarety tam pri odletu, ne v praze. Maji sice nabidku online ale ne cigarety.
dubaidutyfree.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]