Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak být atraktivním klukem?

Od: butkus odpovědí: 8 změna:

Poraďte mi prosím.

Na vztah s holkou nikam nepospíchám, ale nikdy jsem nic takového neměl. Zatímco moji spolužáci ano. Ale chtěl bych se začít více vybavovat s holkami a nebýt tím, za koho mě mají.
Jedna holka se mi totiž líbí, ale asi to nemá smysl řešit. Zřejmě se ji líbí někdo jiný.

Chtěl bych o sobě něco zdělit: Jsem student prvního ročníku gymnázia (resp. 3. ročníku, jelikož chodím na šestiletý) a zajímám se o matematiku, fyziku, chemii a biologii. Jsem fanoušek filmů jako jsou Rambo, Rocky, Indiana Jones, docela se mi líbí i Star Wars. Ale DC ani moc ne, natož Marvel. Lidi z mé třídy si ale mě zaškatulkovali do kategorie chytrý, nesociální a divný nerd či geek. To já ale nejsem, teda skoro... Mají mě za vysoce inteligentního člověka. Ale jsem pouze nadprůměrný. Jediné, co na mě sedí, je to nesociální. Ale chci to změnit. Ve sportech se mi nedaří špatně, ba naopak, jsem jeden z nejlepších (nejen dle mě) v naší třídě. Ale na sportovní kroužek už nějaký ten rok nechodím. Mám pár kilo nadváhu, ale tlustý nejsem (175 cm a 67 kg, kdy ale obvykle moji spolužáci mívají 50-58 kg). Poslední dobou si však hlídám stravu a už měsíce posiluji se svoji hmotností, nově i s jednoručkami.

Jsem ale spíše introvertní. Bavím se jen s pár kluky, ale ti se dost často baví s holkami. Měl bych to začít dělat taky. Ale jak začít?

Co bych měl na sobě změnit? Měl bych spíše působit inteligenčně průměrně nebo nejistě? Měl bych se více soustředit na sporty? Měl bych být stále slušný vůči autoritám? Tím nemyslím, že bych plánoval se stát drzým parchantem, ale spíše být více "free".

Když to shrnu: Jak bych měl vypadat sexy, jak mít charisma či vlastnostmi zapůsobit a hlavně, jak se s holkami začít bavit.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liki
hodnocení

6x

Buď svůj, nikoho nekopíruj, jen tak budeš mít své charisma. Jsi inteligentní, to hodně znamená. Sportuj, pravidelně posiluj, oblékej se podle módy, vlasy pěkně setříhané podle módy. To je přece dost, aby si byl sexy. Někdo ani nemá, to co máš ty, třeba jenom drogy a alkohol a myslí si, že je mezi všemi nej. Ale není. Je to jenom slaboch. Jestli nevíš, co si povídat s holkama, tak asi ještě nejsi zatím na holky moc zralý.

host

Asi všichni už někdy slyšeli ničeho se nechytej, postav se na značku a normálně řekni "nic na vás nehrajeme". Buďte svůj a nic nehrajte.

figurek*
hodnocení

2x

No jak se s holkama začít bavit. Jak jinak, než tak jak to dělají ostatní kluci. Nějakou oslovit a něco jí vykládat. Cokoliv. Naši mladou jeden kluk bavil řečmi o tom kolik vypije rumu a jak se porvali na fotbale. Jeden by nevěřil, ale na tak inteligentní řeči holky slyší.

A že se jim zrovna líbí někdo jiný, to přece nemá na věc vliv. Pokud nezačneš být vyloženě dotěrný, pak se s odmítnutím nesetkáš. Seber všechnu odvahu a jdi do boje.

No a jinak tě můžu uklidnit, po dvacítce přijde čas, kdy holky budou nahánět tebe.

ladycat*

Řeči o chlastu a bitkách - z toho by mi bylo leda tak špatně. Není na tom nic vtipného. A taky si nemyslím, že by nějaká holka naháněla kluka, možná tak nějaká stalkerka.

ladycat*
hodnocení

2x

Holku, která se ti líbí, můžeš jen tak pozdravit a usmát se (nebo i skupinu holek, se kterýma se baví). Matika, fyzika, atd. jsou těžké předměty - můžeš například vysvětlit učivo holkám. Jsi určitě šikovný, ale svojí inteligencí bych se nechlubila, to si nech pro sebe. Inteligence se má projevit v běžném životě nebo situacích a ne o ní mluvit.

Nadváhu rozhodně nemáš, to bys měl při 90 kg a více. Jen hlavně nehubni, normálně jez a přiměřeně sportuj. Hezky se oblékej - podívej se na např. na Pinterest.

Stydliví nebo introvertní kluci mohou být taky atraktivní. Záleží na tom, co se které holce líbí. Mně se takoví kluci líbí.

K autoritám (v tvém případě učitelům) se chovej normálně slušne, ale zas ne "vlezprdelovsky".

klera*
hodnocení

2x
Hlavně se neměň. Mám vypozorováno, že ti nejúžasnější kluci jsou srovnaný sami se sebou. Znají svoje klady a zápory, se záporama se snaží prát, pokud je to důležitý a klady dávají na odiv. Když na něco nemají, tak to přiznají beze studu a napřímo. Myslím že abys tohodle dosáhl, měl bys být upřímnej sám k sobě.
Jsi introvert, nejsi tak otevřenej a komunikativní. Ale abys byl přitažlivej, tak být nemusíš, věř mi! Čtu to tady docela často...názory, že se introverti holkám nelíbí. Není to tak. Spíš je to o odvaze nějak projevit zájem, naťuknout tu holku a nechat to volnýmu průběhu. Introverti totiž často neudělají ani ten první krok a pak se diví nebo se chtějí radikálně měnit. Je to o tom prvním kroku a překonání se.
A praktický rady- fyzicky dělá fakt hodně účes, když kluk nosí kabát nebo košile, vypadá to úžasně (aspoň za mě), snaž se starat se o pleť, mastná pleť není nic moc, no a samozřejmě svaly.

liska5
hodnocení

0x

Hlavně být pohodový, vtipný, pozorný. Trapasy řešit humorem. Umět se sobě upřímě zasmát, nebýt strnulej. Slušný vůči autoritám, to jo, i když někdy správná glosa do výkladu učitele udělá své. S tou prací na postavě Ti fandím. Sportu bych Ti i přidala. Takového, kde se vyskytujou i dívky. Případně jinou zájmovou činnost, kde se komunikuje s holkama, abys v tom neviděl vědu.

Neměl bys nikomu ze spolužáků říkat, že jsi divnej či nesociální. To je jen Tvůj názor, proč se sám v tom utvrzovat? Tím se taky zařadíš někam, kam nechceš být zařazen. Kolektiv v tomto věku není soucitnej a chápavej, je docela zlej. A tím je akorát pobavíš a vzdálíš se...

P.S. ... sdělit o sobě piš se s-

hodnocení

0x

Já si myslím, že tvůj problém je jinde. Chceš se, nesmyslně, podobat všem křiklounům a mačům. Je to zbytečné. Každý máme jiné oči a každý vidíme njak jinak a každému se líbí něco jiného. Až přijde ta správná dívka, budeš v jejich očích ten nejkrásnější a nejmilovanější. A bueš jen ty a ona nebude dělat oči na machry. Buď rád, že jsi takový, jiný. Přijde ONA a ocení to.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jednou, hostinskému, parta namazaných štamgastů, promlouvala do duše. "Samueli, proč ty máš takovou ženu? Není vůbec hezká. Má dřevěnou nohu, málo vlasů a šilhá. Ty máš přece na víc!" A hostinský odpověděl. "To je tím, že vy nemáte moje oči. Kdybyste měli moje oči, tak byste viděli, že moje Rebeka je nejkrásnější žena pod sluncem."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]