Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chci se zeptat na domácí práce.Kdo s tím mají zkušenost.Objednala jsem si za nemalý poplatek plnění obálek u jakési slovenské firmy a oni mi poslali dohodu.Čistě jen dohodu o plnění obálek,žádnou o provedení práce či činnosti apod.Jsem na mateřské a nerada bych s tím pak třeba měla problémy.Potřebuji vědět,jestli je to legální. Kdo v takovém případě odvádí daň z příjmu?Oni nebo já? Já bych to vlastně dělala pro ně,takže živnosťák asi nepotřebuji. Jen nevím,jestli tu ,,dohodu,, mám podepsat a zkusit to.
Kamarád naletěl na podobnou záležitost, zaplatil X korun a přišel mu leták fotbalového klubu s tím, že si ho může namnožit a dále prodávat ostatním, je to nesmysl.
Pokud máte možnost vše stornujte a raději můžete prodávat zboží od jiných firem jako referent za jistý poplatek a jinak práce z domu? Je mi líto..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.