Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k 25. narozeninám

Od: maturantka2020 odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
s přítelem spolu nejsme příliš dlouho(v prosinci minulého roku jsme se dali dohromady). Za dva měsíce slaví 25. narozeniny. Nemám příliš nápadů, jak jej obdarovat. Jsme teprve ve fázi poznávání, tudíž o něm nevím spousty věcí. Je velkým fanouškem sportu, především fotbalu. Jedním z mých nápadů bylo, dát mu vstupenku na jeho oblíbený fotbalový klub. Proto jdu pro radu za Vámi, jak byste obdarovali oslavence, který slaví 25. narozeniny? :) (Cena je samozřejmě také omezená, jsem v maturitním ročníku. Brigádu mám, pracuji v baru, ale zkoušky se již blíží, proto v současné době často do práce nechodím)
Mockrát děkuji, s pozdravem maturantka2020

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Upeč mu hezký malý dortík a oslavte to.

liska5
hodnocení

0x

Tak mu kup něco od oblíbeného fotbalového klubu třeba klubovou šálu, sklenice, víc toho tam mají. Kupovala jsem vnukovi sparťanskou čepici a knížku o historii klubu. Jsou takové obchody i přes internet. Ten lístek na utkání je taky fajn. A kdyby to bylo na nějaký koncert oblíbené kapely a pak společná večeře...

jezevec*
hodnocení

0x
Zajdi do fanshopu jeho týmu a kup tam cokoliv. Nemůžeš střelit mimo...

hodnocení

0x

Jste spolu krátce, myslím, že by bylo vhodné dát třeba knihu nebo třeba vaší společnou fotku, nebo hrneček s vaší fotkou, aby si do něj třeba vařil kafe, prostě nějakou zajímavou maličkost. Ty lístky nejsou taky špatný nápad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]