Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit, zda je a byla přítelkyně nevěrná

Od: lolos odpovědí: 18 změna:

Dobrý večer,

S přítelkyní jsme měli zvláštní seznámení a vztah (8 měsíců) začal nekotrolovaně až (minimálně z mojí strany) vyústil v naprostou lásku, bohužel přítelkyně má dosti černou historii co se týče nevěry (těžko počítat kolik partnerů podvedla) a nejhorší na tom je, že nevěru má i všude kolem sebe (otec, strýc,..) tudíž k ní logicky přistupuje jako k běžné věci a jelikož v sexu nejsem žádný "kanec", tak se bojím právě oné nevěry.
O žádné soukromé očko nemám zájem a rady typu "Chceš ji mít? Tak to neřeš." taktéž ne. Budu asi znít jako naivní člověk, ale většina vztahů má mezi sebou nevěru, dokonce 50% lidí si myslí, že sex na jednu noc není nevěra, lhaní, podvody, vše je dnes již normální, ale já chci mít vztah, kde si budeme naprosto důvěřovat a budeme k sobě scela upřimní, za těch 8 měsíců jsem ji ani jednou nezalhal a vždy dodržel své slovo (např. jsem slíbil, že se již alkoholu ani nedotknu a ze dne na den přestal).
Toužím po vztahu s plnou důvěrou a věrností a chtěl bych vědět (doopravdy chtěl, raději se na měsíc zhroutím pravdě o očí, než se hroutit celý život z nevědomosti) zda je mi věrná, sám nevím, někdy ji věřím, někdy ne..

Tedy, jak zjistím, zda je mi věrná?
- Pokud někoho z Vás někdy přítelkyně podvedla, jak jste to zjistili a pokud tu jsou ženy, které (atˇuž z kteréhokoliv důvodu) někdy podvedli, tak by mi prosím mohli poradit jak to zjistit, všem moc děkuji a velice ochotně doplním kterékoliv informace.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

6x

Ahoj kamaráde, nevím kolik Ti je let, a nerozepisuješ se o "zvláštním" seznámení, popisuješ historii Tvé partnerky. Nechci Ti brát zbytky Tvých ideálů, ale opravdu netuším, proč si myslíš, že zrovna Tobě by měla být věrná, proč si myslíš že když Ty budeš mluvit pravdu a držet sliby, že to bude dělat i ona, spíš se raději začni smiřovat s tím, že od takové partnerky se nedočkáš odpovídající reakce. A jestli Tě ulovila na sex (protože má sakra zkušenosti), tak to fakt není základní kámen spolužití do budoucnosti. Vím, že v pelíšku je Ti s ní asi dobře, ale to je asi vše. Jsi zaláskovaný po uši do "profesionálky", která svojí ku*dou vládne mužskému světu. Tak ji pošli do pr**le, a vrať se na zem, k férovějším lidem a holkám! Držim palce...

lidka*
hodnocení

5x

Já mám z vašeho příspěvku opravdu divný pocit. *nevi* Vy mluvíte o naprosté lásce, ale přitom řešíte takové věci, které snad s láskou nemají nic společného. Mně to připadá, že vy sám si vůbec nevěříte, trpíte jakýmsi komplexem z případné nevěry. To mi nepřipadá normální. Věrnost si nemůžete naplánovat jako jediný cíl vztahu. Ta buď bude a nebo se může porušit. To jsou dvě možnosti. To si předem něčím nemůžete pojistit, i kdyby jste přestal pít, dobře se choval a staral o případnou rodinu. Můj exmanžel mne tak dlouho mne trápil s neexistující nevěrou, až jsem si řekla, že mu to asi splním. Ať má konečně pravdu. Žárlivost je hrob lásky - to mi věřte. Mohu se zeptat na váš věk? Snad ty vaše obavy trochu pochopím. *vezen*

repak*
hodnocení

3x

Odpověď na otázku: TĚŽKO, KDYŽ TO SAMA NEPOVÍ.

jirbar*
hodnocení

1x

Zajít si k psychiatrovi a nechat si takové myšlenky vymýt z hlavy.

raadek*
Venuj se lasce detektive. Podle statistik je kazde treti dite kukačka. R.
fidonet*
22.03.10 07:03

*hej**smich**ua*

jirbar*

Právě proto, když už teď má takové myšlenky, tak ji bude celý život hlídat, stejně neuhlídá a nakonec se z toho zblázní.

Žárlivost je nemoc která potřebuje psychiatra.

tesyk*
hodnocení

0x

A co takhle zkusit pás cudnosti? Ve středověku s tím byly dobré zkušenosti...

lolos
hodnocení

Pokud sama nepoví, tak mi to právě připadá snad nemožná zjistit a proto se snažím najít radu zde.. :(

lolos
hodnocení

18 let, příští rok nastoupim do práce a dále vlastním poloprofesionální internetový projekt a celkově se pohybuji téměř a pouze mezi dospělou komunitou (např. jsem v kontaktu s majitelem značky Meatfly, zatoupením Adidasu v ČR) a proto i ke vztahu se snažím přistupovat trochu jinak než pubertácký vztah, ale "dospěleji" a ze strany přítelkyně se již také jedná o vážný vztah.

pt®

lolos, myslím si, že nyní je to vážný vztah, ale jste mlaďoučký a určitě si na mně vzpomenete, že takových ještě bude, i když si to nyní nepřipouštíte. Mějte se hezky. PT /stařenka/

lolos
hodnocení

Vychází mi jedna odpověď ve více podobách- neřešit, ono to nějak dopadne a asi to tak bude i nejlepší, pokud mi to sama neřekne, těžko se to dozvím a jen budu do vztahu cpát co tam nepatří.

hop®

Milý "mladší" kamaráde, z Tvého dotazu jsem pochopil, že se bavíš o vážném vztahu. Z Tvého minipopisku Tvojí kariéry věřím, že i ta "žena" to v nějakém směru myslí vážně. Bojím se, že - a teď natvrdo - ona Ti zblbne hlavu pohlavím, a pak budeš jen cálovat a cálovat... Přeji Ti mnoho štěstí, ale zkus na chvíli vypnout péro a zapnout mozek! (Vím že je to těžký, ale jinak jsi v <|>)...

doplněno 21.03.10 22:59:

Tím <|> nemyslím novýho Renaulta... :)

hodnocení

0x

víš co?

NEŘEŠ TO!

anebo, ŘEŠ TO , ale pak se z toho zblázníš!

antynka*
hodnocení

0x

Víte co mě při čtení vašeho dotzu napadá? Že je někdo nevěrný to se může dokázat, ale jak chcete dokázat věrnost? Proto mi z toho vyplívá, že i kdyby vám partnerka byla věrná důkaz nikdy nezískáte a akorát se z toho zblázníte, protože pořád budete pátrat po něčem, co vypátrat nelze - takže jistotu nebudete mít nikdy... Jediná jistota bude, pokud nevěru odhalíte - a to opravdu chcete? Do chvíle než odhalíte to, co odhalit nechcete bude pořád v nejistotě... Opravdu vám tedy stojí to zjišťováni za to?

hop®

Antynko, když vynechám kritiku Vašeho pravopisu, tak souhlasím s tím, že věrnost nelze dokázat, to je o důvěře. Ale v tomto případě je předpoklad nevěry, a ani náznak jediného důkazu věrnosti, bohužel... A tu nevěru tazatel odhalit vlastně možná ani nechce, ale potřebuje, aby nebyl za parohatýho vola, protože až bude mít děti, tak se mu to ku**a prodraží...

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Ve svých 18 letech nemyslete na vážný vztah a koukejte si užívat...Třeba stejně tak, jak to dělá ona;) Sbírejte zkušenosti a snažte se naučit odhadovat lidi.Nesuďte je za minulost a žijte budoucností:)

Dnes Vás ženy okouzlují tímhle a za pár let to bude úplně něco jiného...to mi věřte.

Pokud si nebudete užívat teď, ve Vašem věku, přijde to později ...A může to nadělat více neplechy, než dnes...(rodina, děti...atd)

Hodně štěstí do života...*slunce*

lolos
hodnocení

Děkuji, opravdu jste mi pomohli a na otázku zda bych skutečně chtěl možnou nevěru odhalit odpovím ANO, kdybych na to nechtěl přijít, tak bych ani nezakládal toto téma.
Každopádně to tedy řešit nebudu a pokusím se zařídit podle Vašich rad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]