Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud je tu někdo, kdo prodává na aukru, přišlo vám již poslední vyúčtování, tzn. za leden 2020? Vždycky chodilo vyúčtování za předchozí měsíc hned na počátku následujícího měsíce, skoro vždy 1. nebo 2. a splatnost byla 14 dní. Tzn. do cca. 15. následujícího měsíce. Nyní mi nic nepřišlo, a je už 10. Tak nevím, jestli je od nového roku nějaká změna, že nic už posílat nebudou a každý si to má zjišťovat ve svém profilu v aktuálním stavu účtu nebo jen zapomněli poslat... V novinkách na jejich stránce o tom nic není. Předem díky za informaci.
Vyúčtování mi přišlo až 4.2.2020 a splatnost až do 18.2.2020
Tak jim napište o vyúčtování, aby potom neposílali výhrůžky o zablokování účtu. Aukro už není to, co bývalo, bohužel tu není konkurence, kterou by potřebovali, jako sůl!
Už jsem měl s nimi výstup, protože mi přes celý víkend viselo u účtu, že jsem v prodlení s platbou. A to měli tu platbu už připsanou, ale u nich se přes víkend nedělá, tak to dají každému na jeho účet, že dosud nezaplatil. Až v pondělí to sundají, protože milostpáni začali pracovat...lemplové.
Vyúčtování za prosinec mi také přišlo poprvé výjimečně později, až 4.ledna, ale to vyúčtování za leden mi nepřišlo zatím vůbec. Není ani v kategorii Můj účet - vyúčtování - daňové doklady. Poslední tam je ze začátku ledna. Přitom částku k placení mám vyšší, než je to minimum od kterého posílají vyúčtování, takže platit by se to mělo.
Asi máte pravdu, a nic mi jiného nezbyde, než tam napsat. Jinak bacha na to datum splatnosti. Posledně mi také psali, že je to do 18., ale už 16. mi přišel automatický mail, že evidují neuhrazenou platbu. Dřív totiž posílali vyúčtování 1. a splatnost byla 15. takže to tam asi mají nastaveno, že 16. chodí automaticky výzva, bez ohledu na to, jaké datum splatnosti je v konkrétním vyúčtování. Navíc v lednu měnili i účet, kam peníze posílat a ve vyúčtování ze začátku měsíce bylo už nové číslo účtu, ale ve výzvě z půlky ledna bylo ještě to staré. Vypadá to, že v tom mají asi nějaký nepořádek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.