Nejste přihlášen/a.
Zdravím, byl jsem na neschopence a ta mi byla ukončena dnes v pondělí, když podle svých směn bych měl jít na noční směnu znamená to že mám jít dnes do práce nebo až zítra?
Kde děláte, že každá změna jen se souhlasem? Zajímavé. Ale to je fuk, člověk, který pracuje v normální firmě (pokud to nejsou DP, tam to pochopím) má ve zvyku se zeptat a neubyde ho. Vedoucí těžko mohl tušit, kdy pracovníkovi skončí neschopenka a musel rozpis kvůli němu upravovat. Něky mně fascinuje, jak jsou zaměstnanci neochotní pochopit, jak funguje řízení.
Plně souhlasím, dělala jsem ve vedoucí funkci 27 let. Měla jsem 20 pracovníků a musela jsem pokrýt, aby provoz běžel. Když někdo onemocněl, tak jsem musela přidat jiným, nebo máte názor, že pokud by ten někdo nesouhlasil se směnou navíc, měla by se uzavřít nemocnice nebo zastavit výrobní pás? Nebo by tam měl snad pracovat ten vedoucí za nemocného?Vůbec nechápu, jak tohle může někdo vyslovit, takový přístup zaměstnance, jak píšete, že co by se staral, bych řešila tak, že bych se ho co nejdřív zbavila. A samozřejmě, že lidé počítají s tím, co dostali za nemocného a nebudou si zas honem vše předělávat. Takže ten, co se vrací, musí sklapnout a vzít takový rozpis, jaký jim bude z provozních důvodů přidělený. A jejich povinnost je se domluvit, jak dál.Ale to snad je všude, že to jinak nejde, takže nechápu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.