Nejste přihlášen/a.
Dobrý vecer vsem, mám jeden problém a potrebovala bych pomoct, jestli by to šlo. Jsem s přitelem teprv 2 roky a cítím,že jsem an něm závislá. Casto jsem slysela,že nejhorší je,když je zenská závislá na svém chlapovi. Prosim poradte mi,jak se té závisloti na nem mám zbavit? Dkeuu za vsechny odpovědi,Beáta
ahojky,asi vím o čem píšeš,dřív jsem taky byla tak závislá.Teď jsem nezávislá a jsem v pohodě.Užívám si chvíle s dětma a mám zájmy,koníčky,zajdu na kafe s kamarádkama.Dřív byl jen partner a ostatní šlo jaksi stranou až teď vidím,jak jsem se omezovala.Zkus si udělat chvíle pro sebe,kamarádky,koníčky a nebuď jen s partnerem,začne mu to lézt na nervy a může se cítit omezovaný.
Přesně tak.. Já si tohle ani neuvědomila, ale ze začátku byl jen a jen manžel. Kam půjdeme, co budeme dělat, když chtěl být doma a já se nudila tak jsem otravovala.. Půjdeme někam, já se nudím, pojď si povídat, atd. atd. Nějak v létě, bylo krásně,teplíčko a já se prostě naštvala a řekla "jdu ven". Cestou jsem zavolala kamarádce,jestli je doma a báječně jsme si poklábosily. Necourám denně, vždy je doma uklizeno,uvařeno, ale už dokážu říct větu "jé,ty nebudeš doma,to je paráda,budu mít klid sama na sebe"
ne jako provokaci, ale myslím to upřímně a i se těším, dojdu si na drby,na nákup,poklidím si, aniž by někdo dělal obličeje že se motám před televizí :D A co můžu říct, že je vidět, že si mě manža i víc všímá! Vztah se o hodně zlepšil a to na všech frontách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.