Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak byt na partnerovi nezávislá?

Od: betty* odpovědí: 4 změna:

Dobrý vecer vsem, mám jeden problém a potrebovala bych pomoct, jestli by to šlo. Jsem s přitelem teprv 2 roky a cítím,že jsem an něm závislá. Casto jsem slysela,že nejhorší je,když je zenská závislá na svém chlapovi. Prosim poradte mi,jak se té závisloti na nem mám zbavit? :( Dkeuu za vsechny odpovědi,Beáta*placni*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A můžeš nám popsat, jak se ta tvoje závislost projevuje a proč se jí chceš zbavit?

raadek*
A tvuj partner na tobe neni zavisly? R.

blanca*
hodnocení

0x

ahojky,asi vím o čem píšeš,dřív jsem taky byla tak závislá.Teď jsem nezávislá a jsem v pohodě.Užívám si chvíle s dětma a mám zájmy,koníčky,zajdu na kafe s kamarádkama.Dřív byl jen partner a ostatní šlo jaksi stranou až teď vidím,jak jsem se omezovala.Zkus si udělat chvíle pro sebe,kamarádky,koníčky a nebuď jen s partnerem,začne mu to lézt na nervy a může se cítit omezovaný.

marenka*

Přesně tak..*frajer* Já si tohle ani neuvědomila, ale ze začátku byl jen a jen manžel. Kam půjdeme, co budeme dělat, když chtěl být doma a já se nudila tak jsem otravovala.. Půjdeme někam, já se nudím, pojď si povídat, atd. atd. Nějak v létě, bylo krásně,teplíčko a já se prostě naštvala a řekla "jdu ven". Cestou jsem zavolala kamarádce,jestli je doma a báječně jsme si poklábosily. Necourám denně, vždy je doma uklizeno,uvařeno, ale už dokážu říct větu "jé,ty nebudeš doma,to je paráda,budu mít klid sama na sebe"*smich* ne jako provokaci, ale myslím to upřímně a i se těším, dojdu si na drby,na nákup,poklidím si, aniž by někdo dělal obličeje že se motám před televizí :D A co můžu říct, že je vidět, že si mě manža i víc všímá! Vztah se o hodně zlepšil a to na všech frontách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]