Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvat na rande lekárnici?

Od: petrd odpovědí: 80 změna:

Zdravím :)

Zalíbila se mi jedna lekárnice. Půjdu si tam ještě tak dvakrát vyzvednout objednané léky - je to hodně blbé pozvat ji na rande? Normálně bez okolků bych to celé nějak krátce uvedl a pozval ji. Zároveň bych ji pořád asi vykal, co říkáte? Přijde mi, že se v životě má zkusit vše a o nic nejde, ale taky...mnou cloumá velká tréma před...jak bystě to udělali vy? Zkusili byste to? Prstýnek nemá :)

80 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

5x

Jako lékárnice možná v práci sudavá prstýnek, kvůli hygieně.
Ale určitě bych to zkusil, a čím dřív tím líp, aby ses do té doby nepředávkoval léky. ;)
A tím vykáním zpočátku určitě nic nezkazíš, když bude mít zájem, sama tykání nabídne.
Je lepší litovat toho, že nevyšlo to, co jsme zkusili - než litovat toho, že jsme nic nezkusili...

Drřím palkce ! *palec*

annifej
Já jsem prstýnky teda nikdy v lekárně nesundávala - max. v laboratoři a pak zase rychle nasadit (čistě pro povzbuzení tazatele). :)
Pro tazatele - normálně se zeptejte, zkuste nejít ve špičce, kdy je v lékárně hodně lidí, tj. ráno 7-8 a 15-17, vykejte a uvidíte. Pokud tam nebude, tak se klidně zeptejte, kdy má službu (to je zcela běžný dotaz pacientů :)). I kdyby náhodou došlo k odmítnutí, nebude to hrubé např. jak od holky v klubu, většina lékárníků umí jednat s lidmi (nebo by aspoň měla). Trapasu před celou lékárnou se nebojte. :)

hodnocení

4x

A co to napsat na lísteček a přidat Vaše telefonní číslo? Lísteček jí dáte do ruky spolu s receptem a jsem si jistá, že nezačne křičet, ale dá si ho do kapsy. No a pak už jenom budete čekat, jestli Vám zavolá, nebo ne. Ono by ji také mohlo trochu vyvést z míry to přímé pozvání před kolegyněmi a nemusela by odpovědět tak, jak by třeba i chtěla. Tím, že jí to dáte napsané, zachováte její soukromí, dáte jí čas na rozmyšlenou a sám sebe neuvedete do nepříjemné situace před cizími lidmi. ;)

petrd
hodnocení

Velice zajímavý komentář! Trochu jsem to probral i s kamarádkami a ty mají názor takový, že tento způsob (dát papírek) nemá tolik šancí na úspěch. Důvodem je prý fakt, že by mi musela ONA zavolat a ne já. Na druhou stranu je pro mě mnohem těžší říci si rovnou o její číslo takto rychle. Po dvou týdnech už si navíc nemusí hned vzpomenout, že mě už viděla... A číslo na mě má už na objednávce/receptu, který si jdu vyzvednout - tady však chápu, že dívka nezavolá i kdyby chtěla, protože neví zda třeba já někoho nemám.

Zajímal by mě i názor dalších rádců zde. Papírek nebo se ji zeptat po krátkém (třeba i lehce vtipném) úvodu na číslo? Je to jedna lekárna na Praze 5, horší to co se týče fronty za mnou a dalších lekárnic vedle té mojí být nemůže být :D

P.S. Stala se i jedna zajímavá věc ohledně této objednávky. Volali mi z firemního čísla - nezasthli mě. Do hodiny jsem volal zpátky a mluvil jsem s vedoucí asi deset minut. Nemohli se dopátrat proč mi kdo volal když tam ta objednávka ještě nebyla. Když se vedoucí zeptala všech lidí na place, nikdo se nepřiznal, že volal...kamarádi už spekulují, že to možná byla ona, ale to se mi zdá jako sci-fi.

janm*

Ten lístek co uvádí suzymon je dobré řešení, pokud bych byl v obdobné stejné situaci zřejmě bych to jinak neudělal, někoho oslovovat na "veřejném místě" může vyznít i celkem trapně. Takto je to diskrétní nenápadné (i když to může někdo vidět, nikdo neví o co jde, jestli jí nedáváte vzkaz od nějakého jejího známého apod.), dává to dotyčné dostatek času na rozmyšlenou, ten "papírek" jí zkrátka dává možnost v klidu svobodně bez "nátlaku" (situace okolnosti ostatní přítomní) se rozhodnout jak uzná za vhodné. V dnešní době internetu a mobilu je pak vše další už velmi "jednoduché", buďto do toho půjde pak stačí jedna malá diskrétní esemeska = kavárna = uvidí se...nebo to zavrhne (nechce, nělíbíte se jí, někoho má, jiný důvod apod.) a pak se neozve. Obé je správně, obojí je pak už jen její svobodné rozhodnutí které musíte respektovat. Jen při tom předávání toho lístku jasně naznačit že je to jen pro ni, aby si to opravdu přečetla a nevzala to jen jako běžný "odpad" spolu s nevyzvednutou účtenkou , jak to někteří také dělají...Samotný lístek by pak měl být věcný stručný jasný s dobře uvedenými kontaktními údaji, tj. telefon, e-mail, apod. No a když nic, nezareaguje, tak to prostě oba přejdete, "jakoby nikdy nic nebylo", řekl bych že ten lístek je nejdiskrétnější řešení bez jakékoli trapnosti pro obě strany...

S tím lístečkem to není špatný nápad. Jak už jsme napsal, taky si myslím, že přímé pozvání, obzvláště před kolegy nebo zákazníky spíše u někoho způsobí rozpaky než nadšenou souhlasnou reakci.

Jak jsem napsal, pokud s ní několikrát "dáte" řeč a uvidíte ochotu se bavit, tak pak je smysluplné něco řešit dál, tedy jestli někam pozvat nebo to udělat nějakou záminkou, že třeba můžete něco sehnat nebo jí říct např. o zajímavém zájezdě (výstavě) apod. Jedině z nějakého rozhovoru vyplynou další informace. Třeba při rozhovoru může říct, že je z města xy, a že tam jezdí třeba jednou týdně. A Vy jí třeba můžete navrhnout, že jí někdy můžete svést, že tam občas jezdíte (pokud někam na ten směr jezdíte).

janm*

P.S.

Tak já mám zkušenost, že ženy se celkem nebojí odpovědět na číslo většinou pomocí SMS, pokud mají opravdu zájem. Akorát si s tím dávají "na čas", tj. co jsem zažil odpovídají spíše "do týdne" apod., nevím proč ale často tam byla delší prodleva. A pokud chtějí ale mají jakýsi "ostych", tak hned nenapíšou kompletní zprávu, ale spíš jen "výzvu", tj. první SMS bývá jen docela obyčejné a stručné "Ahoj" a víc nic...Což v překladu znamená : "Jsem na příjmu, mám potencionální zájem, můžeš mluvit psát"...a nechává na Vás aby jste se vyjádřil uvedl co jak a kde, např. nějaké setkání někde v kavárně apod., pak už normálně komunikujete, a uvidíte...No a pak když už s ní někde budete a ona bude zájem projevovat, tak ženy rády slyší když ten zájem zcela konkrétně a jasně slovně vyjádříte, tj. budete mluvit o tom jak jste rád že tam je že se vám moc líbí a tak dále...Pokud třeba z ostýchavosti budete volit slova a spojení typu : "Možná snad třeba uvidíme"...tak to je většinou z jejich strany celkem rychlý konec, (někdy se ani nedopije káva) protože v překladu to u nich neznamená ostych ale nerozhodnost a to že je vlastně "nepřijímáte" nebo s nimi máte jiné záměry což je "nepřípustné". *smich* Poznámka na okraj. Dále je dobré pamatovat na to, že je jednodušší a rychlejší vztah navázat (ačkoli se to nezdá) než ho případně ukončit, tj. pokud to necítíte na 100% může být záhy problém...

No, tak já bych se na tvrzení kamarádek zrovna moc nespoléhala . Ony to můžou být jenom ty ženské fígle.;) Vždyť ona Vám přece nemusí zrovna volat, může poslat sms, že můžete zavolat Vy jí abyste se domluvili. Já jsem také ženská a v každém případě bych raději uvítala diskrétní způsob. Kdyby to na mne nějaký kluk "vybalil" takto veřejně, tak zrudnu, cítím se nepříjemně a i kdybych třeba chtěla, tak se rozhodně nebudu před cizími lidmi domlouvat a před kolegyněma už vůbec ne. Prostě bych Vám dala najevo, že ne, nereagovala bych a Vám by nezbylo než odejít. A to, že Vaše číslo už má je mi jasné, ale velmi pochybuji, že by vzala iniciativu tak dalece do svých rukou, že by Vám z ničeho nic volala. Tohle ženy většinou nedělají. A to, že by to omylem vyhodila, to nehrozí. Podáte jí to spolu s receptem, ona neví co to je a papírek otevře, musí, dáváte jí to s receptem a ona přece neví jestli to je nějaké doporučení od lékaře a není to žádná blbka, aby ihned nevěděla která bije a dá ho do kapsy. Určitě tam neomdlí, možná se trochu zarazí, ale to bude asi tak všechno co v tu chvíli udělá. Dělejte jak myslíte, ale už to s kamarádkama a kamarády moc nerozebírejte a prostě něco udělejte.

janm*

suzymon*palec* Přesně tak.:)

petrd
hodnocení

Díky moc! Poslední dotaz - je dobrý nápad dát ji lísteček až po vydání léku? S oznámením - to je pro vás. A poté odejít :)

Ano, to není špatný nápad. Ona si lísteček určitě vezme a pak uvidíte, co se bude dít dál. Ono to čekání až půjde z práce může být problematické, nevíte kudy vychází a pak, nevíte jestli bude sama, nebo s kolegyní, nebo na ni může někdo čekat a tak dál. Udělejte to s tím lístečkem. A hned odejděte.

jezevec*
hodnocení

3x

S tím litováním - viz.příspěvek výše. Já bych do toho šel. Ale uvědom si, že lékárnice bude mít přístup k mnoha omamným a psychotropním látkám, jakož i jedům. Snažil bych se jí moc nenasírat...*smich*

hodnocení

3x

Samozřejmě, říká se přece: "Líná huba, holé neštěstí". Jsou dvě možnosti: řekne ano nebo ne.

*placni**srdce*

Pravděpodobné je, že pokud má určitou slušnost, tak řekne nějakou vyhýbavou odpověď, např. ve smyslu - nemám v poslední době moc času.

smode*
hodnocení

3x
Dobrý den. Každopádně jděte do toho. Nelituji jediného pokusu i když jsem od dívek mnohokrát slyšel "ne". Z odstupem času bych si spíš sypal popel na hlavu kdybych to nezkusil. Ve skutečnosti nemůžete nic ztratit. Můžete pouze získat.

liska5
hodnocení

2x

Nebo si nechte namíchat elixír lásky. Když to nepůjde, tak aspoň někde společné kafe.

olinl

Jak píše liska5-pozvání na kávu, čaj, pizzu, zákusek, oběd..

vernon
To s tím elixírem je dobrý nápad!
Prostě ať jí řekne, zda by mu ho nenamíchala, aby se do ní mohl zamilovat, protože se mu líbí. Zjistil by tak i její smysl pro humor *smich*

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Mně se líbí rada @suzymon (+ body). Možná by stálo za to, tím lístečkem se svým jménem a telef. číslem nežádat o zavolání, ale požádat o sms, kdy byste mohl zavolat vy jí, abyste nevolal mevhod. No a nebo stará osvědčená metoda, s koncem její pracovní doby počkat poblíž lékárny, až se oddělí od kolegyň, přijít za ní. Držím palce, a dejde nám vědět, jak to dopadlo... *slunce* Ida

janm*

Raději bych řekl ten lístek, když na ni bude čekat, už je to takové "závažnější", může být vystavena pocitu že na ní "tlačí".

kepler*
hodnocení

1x

Proč ne? To povolání není žádná vada, spíše naopak. Být mladší, tak bych se taky zkusil zbláznit. Já měl naposledy doktorku a musím říct, že zdaleka to není to pravé ořechové, protože o žádných generických a levnějších lécích nic neví. Doktorka ti akorát dá kartáč, ale vyléčí tě jen farmaceutka. Nemusíš mít žádnou trému, je to taky obyčejná ženská. Trocha úcty a respektu jistě vadit nebude, ale jít na ni jako na prodavačku zmrzliny asi ano.

hodnocení

1x

Náhlé, nečekané pozvání na rande jí může být dost nepříjemné, obzvláště pokud by byla v lékárně s nějakou kolegyní nebo pokud by tam byli další zákazníci. Navíc, pravděpdoobnost, že nemá přítele, je dost malá. Takže odpověď je - ano, je velká pravděpodobnost, že přímé pozvání na rande bude považovat za blbé a pokud na ní naprosto nečekaně "vypálíte" pozvání, tak může být v rozpacích a spíše se jí znelíbíte, než aby jí to imponovalo. Navíc to, že se ona líbí Vám, ještě neznamená, že Vy se líbíte jí. Nemyslím si, že je dobré zkusit to tímto způsobem. Když už, tak jednak byste s ní měl zkusit nejřív nějak pohovořit, pokud tam nebudou zákazníci, abyste jí nezdržoval. Je potřeba si uvědomit, že je víc žen, které potřebují na rozhodnutí delší čas. Takže pokud někdo ženu někam nečekaně pozve, tak odpověď bývá odmítavá.Samozřejmě to tak není vždy. Ale pokud do toho pokusu o seznámení nehodláte "investovat" čas a berete to jako nějakou sázku v loterii, tak to nepovažujuza dobrý přístup. Je potřeba si uvědomit, že když si vsadíte třeba za dvacku sportku, tak opravdu o nic nejde. Ale ta lékárnice má taky nějakej svůj život a vytvořit pro ní případně trapnou situaci, to není moc solidní. Brát to tak, že když nemá prstýnek, tak není zadaná, to je docela nesmyslné. Když se líbí Vám,tak je dalších x mužů, kterým se líbí a kteří jí někam pozvali nebo chtějí pozvat. Tak proč by měla jít zrovna s Vámi, když Vás vůbec nezná?

Pokud máte opravdu zájem o potenciální vztah, tak byste tam měl jít rozhodně víckrát než dvakrát. Pro ty léky a pak následně třeba dvakrát nebo třikrát pro nějaký přípravek a pokusit se začít rozhovor na nějaké téma, aby jste z jejich reakcí poznal, jestli by měla případně zájem.

doplněno 10.02.20 10:54:

Pochybuju, že by před kolegyněmi řekla třeba - ano, v 19 hod. se sejdeme v kavárně ...

Nevím, proč to vlastě chcete zkusit zrovna na jejím pracovišti před kolegyněmi. Spíše to vypadá, jako že si chcete "otestovat" vlastní odvahu, že to dokážete, než že by Vám záleželo na výsledku. Pokud Vám záleží na výsledku, tedy aby pozvání přijala, tak je potřeba tam občas přijít a zkusit "dát" řeč a pak počkat, až půjde ze směny domů a zkusit jí pozvat při "náhodném" potkání. Myslím si, že pozvat jí napřímo v lékárně je volovina. Když už se zkusit domluvit na nějaké akci, tak pokud by se např. při hovoru zmínila, že se jí líbí hudba nějaké hudební skupiny, tak jí nabídnout, že můžete sehnat třeba lístky na koncert. Pořád je to lepší, než nečekaně "vypálit" něco ve smyslu - půjdete se mnou na rande?

host

lopezz *palec2*

Tazatel si neuvědomuje, jak se asi cítí lékarnice a každá prodavačka, když se s ní kdejaký zákazník pokouší nevázat nějaký kontakt, jako by byla osamělá a čekala právě na něj.

Lépe jsou na tom pracovnice, které se zákazníky nepřicházejí do kontaktu, nebo jenom krátce a služebně (pokladn za okénkem na nádraží, informátorky v call centrech, aj.). Proč si kdekdo myslí, že prodavačky stojí o to, aby místo své práce mezi lidmi ještě musely čelit pokusům osmělených zákazníků o osobní vztahy, jako by byly bezbranné proti nechtěnému "osobnímu spamu", které nikdo nechce ani v emailech, natož osobně při práci.

Rada: buďte rád, že máte příjemnou a pohlednou lékárnici, dívejte se na ní jako na květinku. Dívat, potěšit se pohledem, nesahat, netrhat.

U nás v lékárně je vždycky fronta netrpělivých lidí a já velmi pochybuji, že by se lékárnice začala vybavovat se zákazníkem o věcech, které vůbec nesouvisí s receptem. Já jsem dokonce jednou zažila, že nějaká paní začala lékárnici vyprávět jak ji začala chřipka a za ní ji okřikl netrpělivý občan, aby se šla vykecávat jinam. :-D A i na lékárnici bylo vidět, že jí jsou chřipkové zážitky té paní úplně ukradené. No, ale je fakt, že ta paní ji na kafe nezvala...*smich*

petrd
hodnocení

Děkuji za váš pohled. Něco na tom je. Na druhou stranu...jako na květinku (na kterou nesmím sáhnout či ji ani oslovit) bych se mohl dívat na ženy pořád a zůstal bych sám. Ono to chce trochu risku. Holky jsem měl, nemám o ně nouze. Ale tahle je...jiná :) Zájem o ni mám. Nezblázním se když řekne ne, ale zblázním se když řekne ano :)

Přidám osobní zkušenost - v průběhu svých pracovních let jsem prožila i několik nepříliš příjemných roků v pokladně ČP. Klienti chodili často platit měsíčně, takže za párkrát jsme se "znali". Já jsem si vždycky hleděla spíš peněz a dokladů, to, že přišel zaplatit spolužák, jsem obvykle zjistila až při typování čísla pojistky a ověřování jména ze složenky. Takových více či méně obratných pokusů o seznámení bylo hodně, ale úplně fyzicky jsem u některých lidí cítila, že si užívají toho, že vlastně nemám kam utéct, přikovaná u pokladny za okýnkem. Nevzpomínám na to ráda. Někteří byli po pár měsících úplně familiérní, jako by mě bůhvíjak znali, přitom viděli jen tvář a jmenovku. Vždycky jsem to zvládla, byla jsem profesionální a milá, ale už nikdy bych na takové místo nešla. Těm ženám za pulty a okýnky to může být až fyzicky protivné. Je vidět, že tazatel se zabývá pouze svými přáními a představami, objekt jeho touhy však nadšen být nemusí.

Přesto si myslím, že slušným pozváním na schůzku nic nepokazíte.

joudic*
hodnocení

1x
papirek ji zadny nedavejte, pockejte si na zaviracku a oslovte ji na ulici par metru od vchodu a nebudte creepy ani idiot. Nebo ji nenapadne sledujte kudy chodi (z fakt velke dalky) a pak to priste prichystejte jako nahodu a uhrejte na ni, ze si ji pamatujete z lekarny a jestli byste ji mohl nekdy nekam pozvat. Je treba si pak vsimat reci tela a poznate, jestli mate vubec nejakou sanci nebo jestli si rika.. twe zase ten slizak.

A jste si jistý, že personál vychází hlavními dveřmi pro klienty? Mohou úplně jiný vchod do lékárny. Alespoň u nás to tak je.

joudic*

vi jak vypada :) a z budovy zase tolik vychodu neni, aby to byl neresitelny problem

vilik*
Suzymon beru s rezervou. Hned nad tímto příspěvkem je její starší text o tom, jak autorovi nevěří a myslí si, že je to další troll.
Prostě pesimistka.
Nebo má zkrátka, myslím se tomu říká životní zkušenosti

Ále, vůbec nejsem pesimistka, jednoduše jsem chtěla tazatele nějak vyprovokovat a to se mi podařilo. ;) To musíte mít někdy "za ušima". jak jste si mohl všimnout, tak tazatel na žádné dotazy od jiných rádců nereagoval, až na tu mou poznámku odpověděl. :) Tak alespoň víme na čem jsme.*placni*

A víte co nejzajímavější? Že jak by v takovémto případě mohla reagovat žena, vědí tady nejlépe muži. :-D *co*

petrd
hodnocení

Musím se přiznat, že i díky tomuto vláknu to nechci zabalit a zkusím to i přes ten prsten. Žijeme jen jednou...a posledně jsem neměl slevovou kartu oné lekárny a tak lekárnice vzala svoji a měl jsem to díky tomu levnější. Jasně, jí to přičetlo body, ale tak stejně.. :D

id

Celé vlákno jsem nečetla. Vaše vysněná lékarníce má určitě pravidelnou pracovní dobu. Co tak na ní počkat po práci a revanžovat se jí pozváním na vínko, kafe za to, že vám poskytla slevu. Jakýkoliv důvod je dobrý k tomu, abyste jí neztrapňoval před kolektivem a zákazníky. Hned byste věděl na čem jste. Buď vám dá košem a nebo strávíte příjemný večer. Tak do toho, život je krátký na to, aby se člověk chystal půl roku pronést jednu větu.

hodnocení

1x
Teď běží v tv reklama dr.max,pozývá tam na rande zákazník lékárnicí,tak se inspirujte:)hned jsem si vzpomněl na váš dotaz na poraďte

ladycat*
hodnocení

1x

Tento dotaz jsem si předčítala víckrát - ne na 100 procent detailně, tak odpusťte, jestli se opakuji.

@petrd - proč to řešíte jako 13-letý kluk? Přilepte jí na ten recept malý barevný samolepící papírek se svým číslem.

Zvát ji na rande před kolegyněmi (se kterými nemusí mít dobré vztahy, můžou být drbny) a před zákazníky (mezi kterými může být i její manžel nebo další drbna)? To mi přijde neuctivé. Uděláte si odstudu Vy i lékárnice.

Případně bych si vyčíhala chvíli, kdy by tam byla sama - šla si tam víckrát něco vybrat, nebo koupit např. Paralen. Tehdy by ste ji mohl pozvat i ústně. Jinak byste riskoval trapas.

kudlich
hodnocení

1x

hodnocení

0x

Slečno nemáte provázek? Rád bych navázal známost...

klera*
09.02.20 23:52
To nee...

To zní spíše jak od nějakýho puberťáka.

petrd
hodnocení

Wow, takovou pdoporu jsem nečekal.

Já se v životě celkově řídím heslem, že lepší je zkusit než litovat, ale tady budu mít celkem trému - dvě další lekárnice po stranách. Slyšet to bude :D

Jdu za ní již potřetí. 3 týdny dozadu jsem ji viděl poprvé a hned mě zaujala. To se mi nikdy nestalo. Po týdnu jsem tam šel znova a slečna si na velice frekventované pobočce pamatovala, že jsem tam kupoval podobný přípravek před týdem ( nevím však jestli to neviděla již na kartě zákazníka - spíše ne). I bez toho...budou nervy! :D Teď si mě pamtovcat už asi moc nebude no..ale více než tuto objednávku nemám a ona je pouze u výdejů na recept. KDyžtak to bude pět vteřin trapasu no. Jezajímavé, že vědět, že zítra zemřu tak to zkusím beze strachu...

Trošku mi to připomíná film Jáchyme hoď ho do stroje, kdy nesmělý Luděk Sobota chodil pravidelně za svou vysněnou slečnou do bufetu měnit drobné :-D
Tak to zkuste podobně.
"Slezte z toho lustru Donalde, vidím vás" :-D:-D:-D
Ničeho se nebojte, slečnu potěší Váš zájem i když bude zadaná.

"Třeba se Vás... plachej..."

legl
hodnocení

0x

Taky počítejte s tím, že za vámi se nastaví fronta lidí, takže to asi nebude moc vhodná doba. To vás může ještě více znervoznit a budete plácat neohrabané věty. Tak se i na to připravit.

hodnocení

0x
O uspechu mimo jine take muze rozhodovat, proti jakym nemocem si k ni chodis leky vyzvedavat. Fantasii se meze nekladou...

hodnocení

0x

Vzpomněl jsme si na film Policajt nebo Rošťák. Je to film ze 70. let, hraje tam Belmondo, Jsou tam dvě nebo tři scény, jak tam vykládá nějaké ženě o něčem, myslím o polární záři atd. Možná by to pro Vás mohla být inspirace.

hodnocení

0x

Lékárnice je jako každý jiný člověk, jako každá jiná žen, tak proč to nezkusit? A pokud tam chodíte pro léky na zlepšení erekce, tak vaše pozvání určitě přijme s nadšením. Tak do toho!

dam®
hodnocení

0x
Napsal bych jí recepis a podal jej s tím od lékaře...

petrd
hodnocení

No, bude to zajímavé...určitě dám vědět jak to dopadlo :) Je těžké se rozhodnout mezi papírkem a pouhým slovem :)

kl*
hodnocení

0x
No já teda už několik dní čekám na ten /snad šťastný/ konec, Petře!
liska5

Aj Valentýna prošvihl. Asi.

berger*

No,řekl bych - dvě možnosti. Buď uspěl a teď lítá v oblacích a na poraďte nemá čas anebo dostal po uších a na poraďte dlabe...;)

Kdybych to měl vyjádřit kurzem (jako např. ve fortuně), tak bych dal tyto kurzy

Pozvání na rande přijala - kurz 5, pozvání na rande nepřijala - kurz 1,1

Pravděpodobnost, že by dotyčná neměla přítele, je dost malá. Když si někdo myslí, že když třikrát nebo čtyřikrát přijde někam (kde dotyčná pracuje, přičemž ho dotyčná skoro vůbec nezná) a pak na ni "vybalí" zcela nečekané pozvání na rande (přičemž ona ani nemá čas třeba několik minut o tom porozmýšlet), tak myslet si, že ona bude souhlasit, je spíš naivita dotyčného.

berger: pojem "uspěl" je diskutabilní. Mohlo to být třeba i tak, že se odhodlal jí oslovit a ona pozvání přijala, ale pak tam nepřišla. Nebo třeba tak, že tam přišla,šli si někam sednout a pak už se nesešli. Ale je pravděpodobnější, že vyloženě neuspěl. Mohlo to být třeba tak, že ho "odpálkovala", třeba že mu řekla, že nemají dovoleno, soukromě se scházet se zákazníky (nebo něco jiného, co ji v danou chvíli napadlo). Nebo mu otevřeně řekla, že má přítele (ať už ho má nebo ne, to není tolik podstatné), a on na to něco řekl a chvatně odešel.

Navíc, i kdyby sem napsal,že se s ní sešel, tak je otázka, proč mu věřit, že uspěl. Ně každý se chce "pochlubit" neúspěchem.

lee*
hodnocení

0x
Ja tedy, jako zenska, bych nebyla moc odvazana, kdyby me nekdo takhle oslovil, natoz pred zakazniky nebo kolegy. Libi se mi papirek a tam treba jen "Kafe? :) +tel.c."

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, tak říkáte papírek nebo přímo s receptem se vzkazem, jo? :) Že bych to taky zkusil.*srdce*

Jasně, za to nic nedáte *smich*

hodnocení

0x

Tak já jsem bohužel dospěla k názoru, že to byl zase jenom jeden z trolů. Příběh vymyšlený. No ale nakonec to tentokrát nevadí, protože taková situace opravdu může nastat a tudíž si myslím, že byla zrovna tato vymyšlená otázka užitečná. A to se o všech těch trolujících lidech říci nedá, protože někdy to jsou opravdu takové hovadiny, že by z toho člověk brečel.:-D

petrd
hodnocení

Zdravím. Omlouvám se za delší dobu bez "updatu". Fake nejsem. Bohužel, slečnu jsem tam již několikrát nezastihl. Slib pořád platí. K poznámkám nahoře...napíši i když to skonči neúspěchem. Jen zatím nebylo co napsat :) Zatím :)

Nechť tě provází síla!

No vidíte že to jde, když se chce. Myslím tím alespoň odpovědět, když už jsme tady tak dlouze debatovali, jak to máte udělat. Tak v pohodě, budeme čekat dál...*placni*

petrd
hodnocení

Tak dneska tam byla, ideální podmínky,ale...při min. návštvách jsem si asi nevšiml pořádně její pravé ruky - prsteníku. Minimálně dneska tam nějaký prsten měla. Tak jsem papírek nakonec nedal. Projdu si články jak to je se snubákem a prstýnky na pravé ruce :D Ale jako podle mě to znamená jen jediné... :( I tak to možná zkusím, třeba to je jen okrasný prsten, těžko se to usuzuje, ale v ten moment mě to vykolejilo. Nicméně byla opět strašně milá a pár slov jsme prohodili :)

janm*

Hezký den přeji

Tak když s ní i "prohazujete nějaké to slovo " tak komunikaci "udržujte " i nadále a třebas by se dala řeč zavést na ten prsten ve stylu "letmé poznámky" : "Hezký prstýnek"...a stačí a co ona na to, pokud zareaguje pak hned budete vědět. (např. "To mám od přítele/muže". Nebo se může zmínit že si ho třeba sama koupila.) Každopádně je-li tak milá a sdílná zkuste to a uvidíte, za to už nic nedáte, aspoň budete mít klid.

Trochu pochybuji, že se bude u pultu s výdejem léků bavit o prstýnku. Možná jen poděkuje usměje se a nic víc. To bych teda jako ženská udělala v takovém případě já. Není žádný důvod vysvětlovat neznámému, odkud prstýnek mám. Ale snubák se snad poznat dá i v dnešní době. A myslím si, že je jedno na které ruce ho má. Není pravidlem, že musí být na levé ruce.

Se zeptejte její kolegyně, jak na tom ta vaše kobra je a hned máte jasno. Kolegyně to samozřejmě řekne vaší kobře a pokud nebude zadaná, bude už v obraze a trochu připravená na odpověď.

Tak určitě není vhodné aby chlap říkal jeeeeee Vy máte krásný prstýnek...Od chlapa to zní divně,nepřirozeně a podezřele.A ještě cizí ženské.

Prostě chlapy tohle v 90 % neříkají(max.přitelkyni/manželce) a ani je to nezajímá nějaká biužuterie.Nevšimnou si.Prostě chlap na ženě sleduje uplně jiné věci...

Já bych tohle prostě neříkal.

Snubák (i zásnubní prstýánek) se přece nosí na levé ruce. Prsten na pravé ruce nemusí nic znamenat. Holky přece normálně nosí prstýnky a nosí je právě třeba proto na pravé, aby bylo jasné, že nemají nic společného se zasnoubením.

fugass*
hodnocení

0x
Zkusil bych si někde sehnat prázdný recept a na něj napsat nějakej lék a pod něj něco ve stylu: 1x nápoj lásky pro slečnu lékárnici a brát 2x denně spolu s mladým pánem před pultem.
Nebo holt vysledovat jak radí výše, aspoň uvidí jestli je sama.

fugass*
hodnocení

0x
Tak jestli neni tazateli 50 a lekarnici taky, tak to pochopí. Vám nebylo 20?

No já teda nevím, ale dneska, právě proto, že žijeme v moderní době, se "nápoj lásky" může v klidu zaměnit za nějaký přípravek k tomu, aby mohl mít dotyčný pán dlouhou dobu erekci :-D. A ta lékárnice si klidně může myslet, že je to nějaký náruživý obšourník, kterému jde jenom o sex a nebude ho chtít... *co*;) Ledaže by čirou náhodou kápl na nymfomanku.

joudis*
hodnocení

0x
Jj taky mám takový dojem že se inspirovali zde i s tím otevřeným koncem

petrd
hodnocení

Zítra nebo pozítří to jdu znova zkusit, tak snad ten prsten nic neznamená :) Co jsem tak četl, tyhle prsteny (snubní, zásnubní) se dávají dneska i na pravou ruku :/

liska5

Vy jste milej, a ještě na to jdete vědecky...*smich*

Takže v pohodě, s humorem, žádné elixíry, ale na kafe. A bude MDŽ, tak aspoň jednu sněženku!

s MDŽ opatrně, mám ve svém okolí spoustu žen, které by kytka k MDŽ vyloženě urazila...

Tak co, jsem napnutý

petrd
hodnocení

Dneska to jdu zase zkusit, je to už jen o tom kdy se tam potkáme.

Tohle mě pobavilo - jde o stejný řetězec - mediaguru.cz/... :D :D

Koukám že na to jdete strašně zdlouhavě a děláte z toho vědu.Už Vám to trvá dlouho.Aby jste se při vaší rychlosti nesblížil ze slečnou v duchodovém věku...

Já jsem už starej kus vše mám za sebou.Ale kdybych měl o slečnu takový zájem tak už bych dávno věděl minimálně "základní" informace.Vdaná,sama,zasnoubená,kam chodí,kde se pohybuje...Voják se musí trochu postarat a snažit se.

Ale jednou za čas tam jít a okukovat tam a čekat na náhodu..to není ono

hodnocení

0x
Kdyby jste četl vlákno,tak by jste o tom věděl, psal jsem o tom před 8 dny,jinak hodně štěstí

zacatecnicevery*
hodnocení

0x
Zdravim,
Jsem zvedava jestli to dobre dopadlo?
Drzim Vam palce
V.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]