Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
S přítelkyní jsme spolu 1 rok. Ja 26 ona 23 let. Z mé strany došlo k tomu, že moje láska k ní se už nějak vytratila. Když màm jet za ní, už mě to netěší tak jak kdysi. Už nemám potřebu ji držet za ruce, když ji objímám nebo dávám pusu tak necítím skoro nic. Ona o mých pocitech ví. Už to trvá cca 3 týdny. Snažím se tomu dávat ještě šanci a nic neukončovat. Čekám že se zamilovanost opět vrátí. Nechci se s ní rozejít protože se bojím toho že bych později litoval. Zajímaji mě vaše názory. Díky.
Ono je to celkem přirozené, že ta žhavá touha postupně vychladne, ale měla by zůstat náklonnost, přátelství, důvěra, úcta, obavy o toho druhého, když je v nesnázích... Je možné, že jste pomalu zjistil, že Vás nic nespojuje, že Vás po roce partnerka opravdu nezajímá. Pak se nepřetvařujte. Jste mladý, lidi se rozcházejí a potkávají další lásky. To ale musíte poznat sám, v jakém je to stádiu. Zamilovanost by se možná vrátila, kdybyste v ní ztratil jistotu. Kdyby se ona začala věnovat jinému. Pokud by ani to s Vámi nehnulo, asi to bude konec jedné lásky.
Ten jeden rok prověřil vaši lásku. A jelikož přišlo to ochlazení, které cítíte k přítelkyni, tak to asi naznačuje začátek konce vašeho vztahu. Čekáte, že se zamilovanost ještě vrátí, ale možná, že nakonec i za vás vše vyřeší přítelkyně. Určitě ji musí vadit, jak se vaše city k ní vytratily. Jenom předstírání lásky jí nebude vyhovovat. Vlastně tím trpíte oba dva. Myslím, že ten vztah necháte ještě plynout a pak uvidíte. Ono vždy vše nějak dopadne.
Myslím, že už se váš vztah vyčerpal a nyní už si nemáte co nabídnout a lepší to nebude. Neztrácela bych čas a ukončila to. Přece nepůjdete do svazku, kde už dnes víte, že ve vás nic nevzbuzuje. Stejně byste od sebe odešli a pak už by třeba bylo hůř, odnesly by to děti, byli byste starší. Nyní se dá dál žít bez potíží, že vadí věk nebo je nějaký minulý život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.