Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se

Od: sjivwi odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, poslední dobou mě strašně trápí, má hlava. Nevím, jak to vysvětlit. Stává se mi, že nemůžu zastavit své myšlenky, jen tak jsem vyděšená z toho, být sama jen já a moje mysl. Mám z toho úplně paniku. Myslíte, že je to úplně normální?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Bylo by dobré se s tímto problémem obrátit na odborníka - psychologa a probrat to s ním, pokud Vás to v životě omezuje. Pomůže Vám najít příčinu toho strachu a paniky a pak společně můžete zapracovat na odstranění těchto potíží.

hodnocení

2x

Jestli neumíš najít činnosti, které budeš dělat ráda a budeš o nich přemýšlet, těšit se na ně a také na lidi s nimi spojené, pak je to velice obtížné a budeš muset vyhledat odborníka.

hodnocení

2x

Pokud je člověk zdravý, tak neustále přemýšlí. Mozek pracuje nonstop, a bylo by naopak podezřelé, kdyby přestal. Zastavit myšlenky tudíž nelze. Ale nyní jde o to, kudy se Vaše myšlenky ubírají a z čeho máte ty panické stavy. Jestli odpovíte že přemýšlíte o všem možném, tak je to normální. Pokud se ale zabýváte jen jednou utkvělou myšlenkou, které se nedokážete zbavit a ta se týká nějaké podivnosti, kterou ani nemůžete napsat, tak navštivte psychologa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]