Dobrý den. Pri fotbale jsem si zranil koleno pri souboji se spoluhráčem. Ihned jsem odjel na pohotovost a na rentgenu mi řekli, že je vše ok. Jenže já se na tu nohu nemůžu postavit a nemůžu ani spát jak to bolí. Jak jsem se srazil se spoluhráčem, tak jsem hned věděl že je zle. Ale koleno oteklé nemám a musím chodit o berlích, jinak to prostě nejde. Bolí mě to jakoby na právé straně kolena. Nevíte co by to mohlo být? Je zajimave, že to nemám oteklé Díky za názory
Do ženský a do melounu nevidíš. Koleno je na tom podobně. Na rentgenu je do něj vidět hodně, hodně blbě, magnetickou rezonanci na koleno člověku nenapíšou a i kdyby, rozhodně ne na pohotovosti. Tedy ortoped je tou správnou volbou. Otázkou je, kdo na tebe padne a za jak dlouho se k němu dostaneš. Nějaká kontrola je v plánu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.