Nejste přihlášen/a.
Mam invalidní důchod z něhož mi srážejí peníze i když už byl dluh umořen. Čssz vůbec nekomunikuje a ja jsem z toho nešťasten a nevim co dál. Napsat nějakou žádost či co . . . . . . . . . Děkuji za odpověď.
Na této adrese najdete informace o exekucích na důchod.
Také si myslím, že původní dluh byl navýšen o další sankce a související náklady. Vezměte si doklad o nařízení exekuce a na exekučním oddělení příslušného soudu požádejte o vystavení dokladu, že je celý dluh uhrazen a doručení na ČSSZ. Jestli tomu tak skutečně je.
No a na základě čeho je sráží? Nejspíš exekučního příkazu? Potom komunikovat s exekutorem, ať jim zašle vyrozumění o ukončení exekuce. Oni ho k ukončení srážení potřebují. Jinak není možné, že by výše dluhu ještě naskákala - třeba úroky za dobu srážení, další náklady exekutora a tak? Každopádně já byhc na vašem místě volala exekutora a situaci si ujasnila přímo s ním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.