Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S kterym hercem ukoncila L. Vyborna rozhovor?

Od: drachouk* odpovědí: 22 změna:

Vybavuji si jedno z vašich vysílání, do kterého jste si pozvala známého herce, ovšem rozhovor s ním jste předčasně ukončila. Prozradíme jméno dotyčného, který se opravdu choval značně nepokorně a povýšeně?

Tento inkriminovaný rozhovor skončil 10 minut před stanoveným koncem, to je pravda. A nezlobte se, jméno neprozradím.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych ho prásknul ale bohužel ho neznám.

rafm
hodnocení

1x

Rozhovorů bylo cca 500, to jako že inkriminovaného hosta už L. Výborná příště nepozve? :)

L. Výborná (tuším z H.K.) je skvělá, kromě činností v Rozhlase leze mj. po Himálájích či čestuje po Africe, poznávání a cestování má mé sympatie samo o sobě.

oooplo
hodnocení

1x
Jo pamatuju si, že se něco takového stalo. Nebyl to Jyrka?
Byl to jyrka

Jyrka je Paroubek, ne? Ten asi nebude zrovna hercem. Nebo máte na mysli někoho jiného?

drachouk*
hodnocení

Jiri Madl? Jeho rozhovor skutecne trval jen 20 minut misto obvyklych 30, ale dle videa na YouTube to vypada spis, ze ustrihli zacatek, dale se nese rozhovor v pohodovem duchu a hlavne byl vysilan na podzim 2019.

hodnocení

0x

Ani vy se nezlobte, také jméno neprozdradíme...

hodnocení

0x

Nojo, chápu, že nás chcete napínat. Problém bude ale v tom, že třeba mně je to úplně jedno. A dokonce neznám ani tu L. Výbornou :-D.

Napínat? On/a se nás ptá, zda to nevíme, nikdo nás nenapíná. Protože Lucie Výborná to neprozradila.

Suzy, přicházíte o moc. Je to bezva ženská.

To uznávám, je to docela možné že o něco přicházím, ale fakt ji neznám. Málo poslouchám radio. A k tomu "napínání". Někdo může být "napnutý", když nezná na něco odpověď, rád by se ji dozvěděl a čeká na na ni. ;)

007cz
joudic*
@suzymon vsechny 3 rozhlasy maji kanal na youtube, radio jako takove jsem slysel nekdy pred 15 lety v aute protoze CD bylo poskrabane. Plus, radiozurnal a dvojka... na vsech je mnoho interview se zajimavymi hosty.

hodnocení

0x

Myslíte, že se tady na poradně pohybuje někdo, kdo pracuje v Českém rozhlasu, zná zákulisní informace a práskne to? *alene*

Tak vzhledem k tomu, že většina rozhovorů jede živě, tak ho klidně někdo tady z poradny mohl slyšet a tím pádem by mohl vědět, s kým ten rozhovor byl, nemyslíte?
Už z textu v otázce vyplývá, že ten rozhovor lidi poslouchali, jinak by nebyl zmíněn v dotazu na Lucii Výbornou, a že reportér/ka ví, s kým ten rozhovor byl, ale dohodli/y se s Lucií, že jméno nebudou zveřejňovat.
Věřím, že se tu na poradně pohybuje někdo, kdo pravidelně poslouchá Radiožurnál ;)

hodnocení

0x
Radiožurnál poslouchám často,ale jak začne vysílat Výborná okamžitě přepínám, její hlas nelahodi mému uchu.
Velmi hodnotná odpověď...

Naprosto souhlasím, velmi nepříjemný hlas.
Celá ta Výborná, je jaksi nějak " nevýborná."
Působí na mě velmi uměle, nepřirozeně.

joudic*
lucku mam docela rad ale Kostkova je neco priserneho, tak podlezava prehodnela poza, ze protrpim i dobreho hosta. Maji to vsechno na youtube.
liska5

Lucie výborná i Tereza Kostková jsou moc fajn! Aspoň pro mne.

aladar2
hodnocení

0x

Vytahnu svým příspěvkem otázku nahoru, jestli se někdo přeci jen nechytne. Také by mě totiž odpověď zajímala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]