Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit rýžový papír?

Od: clayman® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
kde kupujete rýžový papír/těsto na jarní závitky? V Albertu jsem ho nenašel. Co třeba Billa nebo jiný obchod, nemáte zkušenost?

Díky

Kde koupit rýžový papír?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lee*
hodnocení

2x
U nas to ma zrovna Albert - kupovala jsem tento tyden, akorat kulaty. Jinak to ma snad kazda vecerka. Tesco hypermarkety maji hodne z techto mezinarodnivh kuchyni, Makro..
hodnocení

V supermarketu Albert nejsou, ale stavil jsem se před chvílí v hypermarketu Albert a tam už je i výběr. Díky.
Kde koupit rýžový papír? #2

hodnocení

0x

Kulaté jsou na závitky lepší a u nás to má vietnamský prodejce potravin. Ale také jsem viděla v Tescu. Ale musíte jít do regálu, kde prodávají takové ty orientální potraviny. Já teda kupuji v Praze v Makru, nebo rovnou na jejich tržnici, tam je větší výběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]