Dobrý den Mám takový menší problém, všimla jsem si, že když sedím nebo ležím, v hrudi mi jak kdyby chraptí. Vůbec nevím, co by to mohlo být. Někdy mi to dělá a někdy ne, taky mívám problémy s dýcháním, těžko se mi v teplejších místnostech dýchá a nemůžu cítit żádné vůňe, ale je to jen někdy. V noci pak několikrát větrám a ostatním už to vadí. Nedávno jsem byla běhat a poté jsem měla nějakou dobu suchý kašel, slabost a bolest na hrudi. Mám to už docela dlouho, někdy to mám a jindy ne. Rozhodně plánují jít co nejdříve k lékaři, ale chtěla jsem se jen předtím zeptat, jestli by tu byl někdo, kdo má s tímhle problémem zkušenosti.
Lékař vás poslechne, jestli se mu něco nebude zdát, tak vás pošle na RTG plic, možná vám udělá EKG. Můžou to být i zahleněné průdušky, třeba už chronického původu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.