Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznavaci zajezd Rusko

Od: molly odpovědí: 4 změna:
Mate nekdo zkusenost s poznavacimi zajezdy? Mamka by si prala zajezd do Ruska. Neni typ na to letet sama s mapkou abatohem na zadech. Chtela by nejakeho pruvodce. Ja sama na zadnem takovem zajezdu nebyla, tak nevim. Mate zkusenost s nejakou fakt dobrou agenturou? Mensi skupinka, aby se jim opravdu venovali..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

U poznávacích zájezdů mám nejlepší zkušenosti s touto CK - mají zkušené, vstřícné a ochotné průvodce: radynacestu.cz/...

hodnocení

0x

kolega byl s agenturou jedemedoruska.cz a nemohl si to vynachválit mrkněte na jejich stránky a uvidíte ja jedu letos v květnu, ale na vlastní pěst přes agentury je to na mě drahé

rafm
hodnocení

0x

Zaleží na zájmech, co maminku víc baví: města?, historie?, příroda?...všechno:). S polopenzí nebo jinak bašta domorodá v místních podnicích ..

Zkušenost mám s touto severomoravskou cestovkou Rialto výborné rialto.cz/... leč je pro náročnější cestovatele, bere se vše fofrem, aby se vidělo více.

Sportovnější (a tudíž levnější) cestovka: kudrna.cz/...

A úplně nejlepší a nejobsažnější zájezdy s CK Poznání: poznani.cz/... Nabízí i "exotičtější"místa čistě v Rusku (Bajkal, perla Sibiře), leč dražší: poznani.cz/...

doplněno 07.02.20 11:27:

S Rialto pěkný letecky, jen Petrohrad: rialto.cz/...

doplněno 07.02.20 11:32:

Dobrý - klasický- pro mladší cestovatele (nemám ale zkušenost přímou): mundo.cz/...

liska5

Petrohrad určitě a raději než Moskvu. A s průvodcem, s cestovkou. To je zážitek!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]