Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Před pár měsíci jsem potkal holku. Bohužel byla zadaná ale shodou okolností jsme se seznámili a začali líbat. Na to se rozešla s přítelem a vyspala se semnou.
Začali jsme spolu chodit a spát po dobu 3 měsíců. Problém byl ale v tom že občas brečela protože bývalý přítel jí psal hnusné zprávy a stýskalo se jí po pejskovi ( opravdu hodně). Taky se hodně styděla za ten rozchod a bála se to říct přátelům.
Po třech měsících jsme jeli na 3denní výlet. Noc před výletem byla hodná a milá jako vždy včetně sexu. Jakmile jsme vylezli z letiště na místě nechtěla mi dát ani pusu. Jeden den byla protivná, tak jsem se zeptal co se děje. Řekla že chce být jen kamarádka na což jsem jí řekl že to já nechci. Zbytek výletu za moc nestál, pochopitelně :D .
Dnes jsme si navzájem vrátili věci co jsme měli u sebe. Pokusil jsem se o pusu ale odmítla. Ale chtěla se tulit a povídat si. Tak jsem jí řekl že jí mám rád ale kamarád být nechci a pokud si to rozmyslí ať napíše a pak jsem schůzku ukončil.
Psala mi sms že nic zlého ke mně necítí a že když budu chtít mám napsat a můžeme si popovídat, na což už jsem nereagoval, asi není ani jak.
Mám trochu pocit že zkouší co jí dovolím. Zkouší jestli jí kývnu na kámoše a budu dělat vola nebo jestli jsem opravdu tak silnej jak se tvářím.
Můj dotaz tedy je: Slečnu bych rád zpět ale kamarád být nechci. Co se stalo nemám tušení a asi se to ani nedovím ale rád bych to udělal tak aby ta strašně malá šance která ještě je aby byla co největší. Mám v plánu jí dál nepsat a nechat jí a pokud se ozve tak domluvit rande. Když se neozve tak život jde dál.
Je to ten nejlepší postup jak zvýšit svoje šance? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.