Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubývání na váze

Od: dan* odpovědí: 10 změna:
Zdravím,
měřím 190 cm a normálně jsem vážil 67 kg. Včera jsem se vážil a najednou mám 61 kg. Že bych měl během týdne o 5kg míň? Je pravda, že hodně sportuju, ale taky fakt hodně jím. Přijde mi, ze bezdůvodně ztracím na váze. Minulý měsíc jsem vážil asi 72 kg.
Nedržím žádné diety, sním, co vidím, takže nevim, čím by to mohlo byt způsobeno?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to dost velký úbytek váhy v krátké době. Doporučuji jít k praktickému lékaři na preventivní prohlídku (nárok máš jednou za 2 roky).

:)

figurek*
hodnocení

2x

kamaráde. Při výšce 190 cm a váze 72 kg je člověk samá kost a žádné sádlo.

Minulý měsíc jste vážil 72 kg a včera 61? Jestli je toto pravda, pak se vám nějakým podpůrným preparátem povedlo z těla vyhnat jedenáct litrů vody. Koledujete si o ledvinovou koliku.

Radím : Kupte si celé balení Magnésíí a všechny je do sebe naládujte.

doplněno 04.02.20 10:15:

pro Babku z OV.

Z příliš velké zátěže ledvin kvůli nadměrnému pití není nutné mít obavy, protože to by většina ostraváků končila ve špitále každou chvíli. Kopnout šest či sedm škopků, i deset za hodinu se dá vypit když máte žízeň...

Deset piv = pět litrů = pět kilo...

Na zdraví. *pivo*

není to dobrý nápad! Tedy ty minerálky. Je to příliš velká zátěž pro ledviny. A jestli je problém v ledvinách, pak to může být fatální. Magnesium je fajn, ale tenhle problém určitě neumí vyřešit. Chce to komplexní vyšetření.

Ne kvůli nadměrnému pití, ale kvůli nadměrnému příjmu solí. A konec konců i magnesia, ze kterého je srajda.

hodnocení

2x

Určitě běžte k lékaři. Vzpomenula jsem si, že problémy s plícemi takhle ubírají člověku na váze, aniž by měl nějaké problémy. Běřte k lékaři!

hodnocení

0x

Zkuste se nechat vyšetřit na štítnou žlázu, může to být příčina.

lipanek
hodnocení

0x

Minulý měsíc 72 kg

normálně vážíte 67 kg

a včera 61.

Propad 11 kg.

Nechci strašit, ale upalujte k lékaři. Zaměřte se na slinivku.

vaha

Slinivku vylučuji, když tazatel píše - Nedržím žádné diety, sním, co vidím...., a přitom je bez záchvátů a bolesti.

hodnocení

0x

Asi hloupost...ale váží Vám dobře váha? Nebo má poruchu že jednou zváží tak a pak zase tak...prostě dělá si co chce.

Protože 10 kg dole za měsíc k tomu váhu ani nepotřebujete a Vaše oblečení na Vás bude plandat a kalhoty budou padat ke kolenum.

dan*
hodnocení

Byl bych rád, kdyby to bylo váhou, ale bohužel neni. Je to dost vidět a ostatní se ptají, co se děje :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]