Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se přihlásit do tanečního kurzu a nemám taneční partnerku a nevím kde ji sehnat. Neporadil by mě někdo?
Je to dost divné. Pokud se jedná o běžné taneční pro mladé lidi, děvčat bývá většinou jako kvítí, zato chlapci se loví hůř. Těm se do těchto vod příliš nechce.
Taneční jsou od toho, aby se mladí naučili tančit, konvarzovat na úrovni, ale hlavně aby se seznámili s druhým pohlavím. Proč tedy tahat dříví do lesa? Taneční jsou od toho, abyste se tam s děvčaty seznámil, a ne, abyste si je přivedl už s sebou. Vhodný poměr chlapců a dívek by měl tedy zajistit pořadatel a ne s tím zatěžovat budoucí absolventy kurzu. Jaga.
Seznamky jsou naprd, na seznamce se žádná neozívá. Do tanečního kurzu pro dospělé je nutné mít taneční partnerku, jinak se tam na ně můžu jen dívat.
To jste ovšem neuvedl, že hledáte partnerku do tanečních pro dospělé. Ano, tam chodí spíš už hotové manželské či přátelské páry. Proto je nutno hledat si protějšek.
Jinak: Jestli dívka právě zívá, tudíž se Vám neozývá.
Je to jasné? Jaga.
Děkuji za typ, zkusím to. Ale je na hledání hodně málo času, začíná to příští týden v pondělí.
Zdravím. Já zkusím přidat nápad, pokud byste nesehnal partnerku do těch tanečních. Píšete, že se chcete naučit, protože se vdává sestra. Nemáte nějakou ženu v příbuzenstvu, která by Vás tančit naučila? Třeba jen doma, po chvílích..Máma, teta, sestřenice, nebo možná i ta sestra, která se bude vdávat? Abyste se na svatbě nemusel ochudit o ten taneček.. I když - jak bude veselí stoupat věřím, že nějakou modernu či ploužák, také zvládnete.
Tak byste mohli jít do těch tanečních spolu..
Spojila bych se s odpovědnou osobou, nebo na uvedený kontakt - e-mail a dotázala bych se, jestli nemají nějakou tanečnici ze svých řad, známých, která nemá partnera.
Protože jsou tam také jenom lidi, odpoví ano přijďte sám, nebo bez partnerky nelze. Nic jiného už Vám udělat nemohou. Někdo může onemocnět - zlomit si nohu na horách a volná tanečnice bude na světě.
Nevím kolik ti je, případně od kud. Tady je inzerátů k tanci. Fakt je, že jim jde většinou o něco jiného než o tanec. Já doprovodil 4 do tanečních a nikdy jsem je potom na parketu nepotkal.
Tady máš jednu 29 let (pokud nelže) z Prahy
Je tam několik rubrik. Na ples, k tanci, do tanečních, disco.
A co sportovní seznamka. Tam těch mladších je spousta. Chce to registraci
Většinou lžou. Často nejde o tanec. Já za posledních 20 let co by byla v dosahu a chtěla umět, tak nenarazil. Tenkrát nad 40, dnes nad 60. No akorát nedávno tato, ale 300 km.
Bohužel jsem z Uherského Hradiště, opačný konec republiky. Na té sportovní seznamce jsem se včera registroval, ale myslím že internetové seznamky jsou na nic. Zkusím dát vývěsku že hledám do tesca, kauflandu, albertu. Dal jsem si poptávku na facebooku je tam taneční seznamka, ale zase je to tam většinou samá Praha a samé závodní tancování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.