Nejste přihlášen/a.
Krásný den,poslední rok jsem se začala hrozně potit v oblastech podpaží a nevím co s tím..
Už nevím co si obléci,nosím stále jen mikiny a více vrstev,ale ani to už nepomáhá nemáte někdo zkušenost jak s tím skončít?
Děkuji za rady.
3x
Nepíšete podstatné argumenty.
Kolik je Vám let, jak se stravujete, pitný režim, sport, stres, obezita, drogy...
Od toho je potřeba se odrazit.
0x
Hidróza může mít řadu příčin týkajících se životního stylu i zdravotním stavu jedince. Nelze poradit na dálku a neporadil by tak ani lékař. Něco si o tomto problému přečti zde: priznaky.vitalion.cz/...
0x
Zkuste nosit třeba méněš vrstev oblečení-Třeba se potíte proto že jste navlečená jako pumpa! Pak nebo současně lékař!
To ano na veřejnost nosím vícero vrstev,ale chtěla jsem říci,že i když doma mám jen tričko tak je to nastejno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.