Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadměrné pocení

Od: nelaamican* odpovědí: 11 změna:

Krásný den,poslední rok jsem se začala hrozně potit v oblastech podpaží a nevím co s tím..

Už nevím co si obléci,nosím stále jen mikiny a více vrstev,ale ani to už nepomáhá nemáte někdo zkušenost jak s tím skončít?

Děkuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravím.
Nepíšete podstatné argumenty.
Kolik je Vám let, jak se stravujete, pitný režim, sport, stres, obezita, drogy...
Od toho je potřeba se odrazit.

111®
hodnocení

1x

navštivil bych endokrinologa

hodnocení

0x

I praktický lékař může odebrat krev a nechat udělat testy.

kepler*
hodnocení

0x

Hidróza může mít řadu příčin týkajících se životního stylu i zdravotním stavu jedince. Nelze poradit na dálku a neporadil by tak ani lékař. Něco si o tomto problému přečti zde: priznaky.vitalion.cz/...

hodnocení

0x

Zkuste nosit třeba méněš vrstev oblečení-Třeba se potíte proto že jste navlečená jako pumpa! Pak nebo současně lékař!

nelaamican*
hodnocení

tím to nebude doba chodím jen v tričku a je to stejné..

Ale psal jste že několik vrtsev a ne jen tričko-tak dle toho jsem usuzoval velké "zateplení".

nelaamican*
hodnocení

To ano na veřejnost nosím vícero vrstev,ale chtěla jsem říci,že i když doma mám jen tričko tak je to nastejno.

Doma záleží jaká teplota, venku zkuste o něco méně obléci-ale tood monuitorů PC nedovede snad nikdo posoudit Váš skutečný stav,takže pak opravdu lékař.

hrtlik
hodnocení

0x

Vyzkoušejte Driclor

nelaamican*
hodnocení

V lékarně mi doporučili Eucerin,že je to na stejno..A nepomáhá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]