Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit akné

Od: kina* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den.Prosím o radu jak se zbavit akné.Je mi už 32 a stále se mi na těle dělá akné,hlavně mi to vadí na obličeji.Chodil jsem už několikrát na kožní a stále se opakovalo to samé,pokaždé tam byl jiný doktor(nebo doktorka) a tak jsem dostával stale jiné a jiné masti a bylo mi řečeno,že když se budu třikrát denně koupat a natírat těmito mastmi,tak mi akné zmizí.Ovšem uznajte,kdo má na to dnes se třikrát denně koupat?Tak že jsem to nikdy nedodržoval a vždy jsem se večer vykoupat a namazal.Tak ale neměla žádná mast žádný efekt.Ted zkouším nějaký přípravek na pročištění organismu,ale výsledek je pořád stejný,ba co,možná i horší,pořád mám akné a poslední dobou až moc!Prosím,prosím,prosím,poraďte někdo,co mám zkusit.Děkuji za jakoukoli pomoc.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stepi*
hodnocení

2x

Dobrý den,

zkuste jíst vitáminky řady B - nebo jíst kvasnice, či udělat si kvasnicovou pomazánku.

Tento problém to jistě zjemní:).

lorrol*
hodnocení

2x

Máš to na e-mailu (mám jiný nick, registroval jsem se). Doufám, že dobře poslouží.

miljan*
hodnocení

0x

Mimo jiné, nemáš vysoký tlak?

kina*
hodnocení

Ano mám vysoký tlak.Proč?

kytka*

Je dobré použít Detoxikační elixír- koupíte v lékárně. Ten má za úkol pročistit tělo od škodlivin. Také je dobrá Hlíva ústřičná, jak v tabletách tak čerstvá. Je nutné pročistit organizmus ,který je zanešen škodlivinami a vše vstupuje do krve a tím ta nečistá pleť.Nějaké mastičky na venek, to Vám nepomůže ,musíte začít ze vnitř.

kina*
hodnocení

Detoxikační kůru jsem zkusil,ale bez úspěchu!Bohužel

miljan*

Bereš prášky na tlak?

kina*
hodnocení

Ano beru presário a bral jsem lokren,proč?

asos
hodnocení

0x

Je mi 17 let (skoro 18) a tak tedy vím, jak je akné nepříjemné, mám na to ovšem mast (jediná o které mohu 100% říci, že funguje) a stačí se ráno (až si půjdete umýt obličej nebo vyčistit zuby pouze potřít (záležitost max 10s) a chvíly nechat "pracovat" a spláchnout). Ideální, když si budete ráno a večer čistit zuby, tak si první potřete obličej, vyčistíte zuby a obláchnete a nejen, že akné je pryč, ale také je pleť velice hebká (=příjemná) na dotek.

To, že opravdu funguje mohu sám dosvědčit i ze zkušenosti, když jsem si dával vanu a usnul a interval, kdy mast "pracovala" jsem tím pádem trochu přehnal, tak jsem po probuzení na obličeji neměl sebemenší nedostatek (ale vypadal jsem jako rajče :-D).

V případě zájmu dodám název produktu.

stenly*

Tím že použijete na akné nějakou mast tak problém nevyřešíte.Tím že se člověku objeví něco na těle.Tak to mu tělo chce něco říct,že se v organismu něco děje.A vy mu tou mastí řeknete mlč a dej pokoj nemáš mi co poroučet .Ale tak funguje i naše zdravotnictví léčíme jenom následky, ale né už příčinu.

kina*

Ahoj můžeš mi napsat název toho produktu.Můj mail je radek.fixik@seznam.cz děkuji

16marty

Mohl bys mi prosim zaslat název té masti? Můj e-mail je 13matesak@seznam.cz

amlim*
hodnocení

0x

Doporučuji Aloe vera gel od Foreveru. Detoxikuje organizmus.Je vhodný i na krevní tlak. Kudy teče tudy léčí.

arimas*
hodnocení

0x

jak jsem jiz psala v podobnem prispevku tak na to je vyborna KOMBUCHA. je to napoj ale take na potirani obliceje je vyborna. jizvy se zahoji a plet bude jako z porcelanu. koupit je mozne v kauflandu a nebo si ji udelat doma . navody jak na to jsou na netu.

lenn
hodnocení

0x

Dobrý den,

Ráda bych poradila z vlastní zkušenosti. Jako první a hodně důležité je pít denně opravdu 2-3 litry tekutin, nejlepší je voda, heřmánkový čaj, kopřivový čaj. Tím, že člověk hodně pije se z těla vyplavují škodliviny. Dále pak 1 nebo 2 do týdne si uvařím 1litr až 2litry heřmánkového čaje do hrnce(3 pytlíky čaje nechám vyluhovat v uvedeném množství vody) a pak si po hygieně úplně nakonec omyji tímto heřmánkem obličej. Vícekrát do týdne se nedoporučuje, heřmánek vysušuje pleť. Otírat obličej po umytí zlehka, pouze ručník na obličej přikládat, víceméně. Hodně úspěchů. V případě úspěchu mi dejte, prosím, vědět na mail 005lenvseznam.cz Děkuji.

lenn
hodnocení

0x

Dobrý den,

Ráda bych poradila z vlastní zkušenosti. Jako první a hodně důležité je pít denně opravdu 2-3 litry tekutin, nejlepší je voda, heřmánkový čaj, kopřivový čaj. Tím, že člověk hodně pije se z těla vyplavují škodliviny. Dále pak 1 nebo 2 do týdne si uvařím 1litr až 2litry heřmánkového čaje do hrnce(3 pytlíky čaje nechám vyluhovat v uvedeném množství vody) a pak si po hygieně úplně nakonec omyji tímto heřmánkem obličej. Vícekrát do týdne se nedoporučuje, heřmánek vysušuje pleť. Otírat obličej po umytí zlehka, pouze ručník na obličej přikládat, víceméně. Hodně úspěchů. V případě úspěchu mi dejte, prosím, vědět na mail 005len@seznam.cz Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]