Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi neide ohnout Malíček

Od: charger® odpovědí: 3 změna:

Ahoj

Zranil jsem si Malíček a diagnostikovali mi podvyvrknutix. Občas to bolí ale jinak v pohode . Ale nemůžu nic delat manuálně . A chci se zeptat když si sundam dlahu na umyti se . Nemůžu ohnout kloub . Mužu jen nahoru a dolu . Proč to nejde ohnout nevi nekdo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

4x

Vidím že jsi ještě neměl podvrtnutý kotník. Ten se léčí tak, že se celá noha drží co nejvíce v klidu. Žádné rozhýbávání, žádné rozcvičování nebo rozcházení, protože tím se stav kotníku pouze zhoršuje a léčení zpomaluje.

Pro podvrtnutý malíček platí totéž. Žádné rozcvičování, rozhýbávání a už vůbec ne ohýbání silou. Sundat dlahu, umýt, usušit, nasadit dlahu a ruku držet co nejvíce v klidu.

hodnocení

Prstem hýbat mohu jen trochu ale nemůžu udelat pěst :( už to bolí jen trochu . Co když se mi přetrhla slacha? Ale to by bolelo ne

hodnocení

0x

To ti řeknou na ortopedii. Zanedbávat zranění se nevyplácí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]