Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám sci-fi film

Od: arny® odpovědí: 5 změna:
Pěkný večer všem, hledám na CSFD starší sci-fi film (odhaduji tak kolem roku 2005), ale stále si nemohu vzpomenout na jeho název.
Děj filmu byl zhruba tento: v budoucnosti už je planeta zdevastovaná a lidstvu nezbývá nic jiného, než hledat novou planetu k přežití. Nějaký farmář (ale je to snad vědec) zkouší ještě uživit rodinu tím, že pěstuje kukuřici. Pak ten farmář-vědec dostane nabídku, že má letět do vesmíru na misi, která by mohla pomoci. Jeho dcera u ní v pokoji dostává tajemné vzkazy (snad psané na zrcadlo) a varuje otce, aby nikam neletěl. On nakonec odletí, pak se ve vesmíru dostane snad do nějaké alternativní reality, odkud se snaží dceru kontaktovat a teprve nyní si uvědomuje, že ty vzkazy u ní v pokoji byly vlastně od něj z budoucnosti a alternativní reality. Možná jsem to trochu popletl a nemuselo to být přesně takto. Ještě si vybavuji, že dceři nechal otec před odletem svoje hodinky a dcera pak, už jako dospělá, pokračovala ve vesmírném programu, kterého se její otec účastnil.
Nevěděl by jste někdo prosím název toho filmu?
Moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Interstellar...¨

A tak starý není... je z roku 2014... ;)

csfd.cz/...

Bingo-máte bodík a *palec2*

hodnocení

0x

V podstatě jste to popsal dobřeaž na to že je astronaut a vyšlou jej na misi,farmář je tuším dědeček.Měl jsem za to že je to Serenity ale dle popisu na CSFD to je jiný,žel nevzpomínám si, měl jsem jej ve své databázi ale nezaujel mne natolik ,vymazal jsem ho!

hodnocení

Děkuji moc a moc.
Podle fotek to vypadá, že to bude asi ono.
Za popis se omlouvám, psal jsem, že to možná přesně tak nebylo :)
Ale ten rok jsem fakt docela "přestřelil" :)
Ještě jednou děkuji.

Podle Vašeho popisu je to určitě ono.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]