Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modelka v reklamě na RED3

Od: nikc® odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Nevíte, jak se jmenuje ta modelka v reklamě na Cemio RED3. Není to ta Tereza Kačerová, co chodila s Avicim? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak to už vypadá, že ano...

Asi jsem buran přes společenskou rubriku, ale kdo je Avici? A kdo je Kačerová? A taky, co je RED3? :-D:-D:-D
Avici chodil s Kačerovou a ta byla v reklamě na Red3 nee? :) ba ne taky nevím která bije ale žít s tím dokážu :)
panchytrolin
zajda888: gogle nefunguje? sorry za postouchnuti ale v dnesni dobe si nikdo nedokaze nic najit za chvili tu budou dotazy typu "jak si muzu utrit pr**l?"

panchytrolin: Víš, co je to řečnická otázka? *smich* Pokud ne, a chceš to vědět, potom google skutečně pomůže...

Taky ti mohl odpovědět že serebrity. Ale to bysme se zase mohli zeptat co na nich ty Brity tak se*e :)
hodnocení

Na googlu jsem to nenašla. Pokud se vám otázka nelíbí, tak na ní nereagujte, prosím. Děkuji.
To jsem se nenavážel do tebe, ale jen do toho, že dneska o sobě, že je celebrita, může říkat každý, kdo má díru do zadnice. Ani o jednom z páru o kterém píšeš jsem snad v životě neslyšel ale určitě mají dojem že je zná každý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]