Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První orgasmus - od jakého věku?

Od: mimiskaj odpovědí: 20 změna:

Dobry vecer...mam otázku..v kolika muze mit zena poprvé orgazmus?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

7x

Proč jen na partnerovi? Já myslím, že to poprvé může být, když se žena začne seznamovat se svým tělem a nikdo kromě ní u toho nemusí být :)

hodnocení

2x

Velmi individuální záležitost. Obecně lze říci, že kdykoliv během sexuální dospělosti, stejně jako nikdy v životě.

marenka*
hodnocení

1x

Tak to hrozně individuální, první orgasmus záleží na partnerovi, na tom jak to žena už umí prožít.. Tenhle příklad asi slyšet nechcete, ale já ho zažila poprvé někdy ve 33letech *placni*

moxa*

Promiňte - vy jste předtím nemasturbovala? *nevi*

marenka*

Masturbovala, ale nikdy se nezadařilo *mala* Prostě jsem jsem se nikdy nedokázala pořádně uvolnit *nevi*

moxa*

*sok* Tak si to koukejte vynahradit *sok*

marenka*
23.03.10 07:25

nadka*
hodnocení

myslite,ze by mohla mti holka nekdy orgazmus v 16-ti?*modla*

21.03.10 17:51

Proč ne?

nadka*
hodnocení

tak kdyz tady slecna rika,ze ho mela poprve v 33 letech..a vsude jinde jsem take cetla,ze jine zeny mely prvni orgazmus kolem 30 let, tak jsem si nebyla jista,zda-li muze mit mlada holka ormazmus uz v 16-ti. ;)

No tak... může. Nejsme stroje, každá žena je jiná.

pb®
hodnocení

0x

Masturbuji i 4lete holcicky a i ony mohou mit orgasmus.

avril
hodnocení

jo a chete řict že malé holčičky stříkaji jo*dril*

jirbar*

Přesně ten dotaz kdy si někdo chce dělat přiblble blázna a má radost, že na to skočej. Druhá možnost, že u jednoho PC mají celou školku. "mimiskaj" "nadka" "avril" Jste naprosto čitelní.

nadkamimiskajavril
23.03.10 18:19
hodnocení

:D:D:D

antynka*

Není náhodou modrou barvou označen příspěvěk tazatele? Pokud ano, už je tu pod třetí přezdívkou. Nebo se pletu?

nadkamimiskajavril
23.03.10 18:19
hodnocení

*smich**smich**haha*

Máš pocit, že jsi nás dostala?

inzinyrkad
hodnocení

nee :-D ale za to vy jste me dostali *haha**uf*

lucinkaf*
hodnocení

0x

já jsem měla první orgasmus dřív než sex*tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]