Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blahopřání k svatbě

Od: zuzana* odpovědí: 4 změna:
Prosím, kdo zná, anebo dostal nějaké vtipné přání ke svatbě? Podělte se se mnou, prosím, vůbec nic mně nenapadá...Díky. Zu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
zuzana*
hodnocení

Díky moc, ale ani jedno mně nezaujalo. Vím, že by to mělo"vytrysknout"ze mně a být tak originální a upřimné...ale...Nemohu najít nějakou neotřelou a vkusnou moudrost...:(((Zkusím ještě jednou ty citáty. Děkuji.
zuzana*
hodnocení

Ty citáty byl dobrý nápad, možná něco využiji, díky. Jinak jsem našla jednu moudrost v knize DIXI, která mě zaujala:Bohumil Havlasa, český spisovatel1852-187*smich*:"Není ani jedné, v manželství šťastné ženy, která by si čas od času nemyslela o svém muži, že je idiot.":D

Každopádně děkuji za nasměrování, čímž se vůbec nezříkám moudrostí od lidí, navštěvujících tento server.

zuzana*
hodnocení

Naskočil mě tam smajlík. Dala jsem rok úmrtí 1878. A za tím dvojtečku:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]