Zdravím, jsem 19 letá dívka a mám problém. Občas mě bolí celé obě nohy od kolen dolů a to jak při chůzi tak ikdyž sedím nevím absolutně co to může být? A další je že mám ploché nohy na operaci jsem byla v 15 a až teď mě už měsíc bolí levá noha (klenba) + vložky do bot nosím. Díky všem za rady a tipy.
Ahoj dělám sestru na ortopedii ve Vinohradské nemocnici tak můžu zařídit pořádně vysetreni doplněno 31.01.20 11:35: Tedy pokud si z Prahy
michaella*
Děkuju ale mám svého ortopeda,ale kdyby něco tak bych si ráda klidně vzala emailovou adresu na tebe zda by to šlo , kdyby me neposlali nekam na vysetreni.
tmavovlaska*
Já nevím jak to tady chodí ,jestli můžu veřejně poslat email
michaella*
Tak to bohuzel nejsem, tak to nechame byt ale dekuji.
Začala se mi propadat hodně ta klenba v 16ti. A bolelo to hrozně. Ještě jsem ty vložky do té doby neměla. Tak jsem jela na Bulovku a byl tam tehdy pěkný doktor - modrooký blonďák. Vložky mi předepsal. Dneska chodím už dlouho jinam.
V odborných článkoch zameraných na neurológiu som sa dočítal,že ku padaniu klemby nohy dochádza pri poruche, poškodeniu dráhy nervov ovladájúcich sval čo drží klembu v správnej polohe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.