Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úraz penisu vs nejde erekce - trvalé?

Od: lliillaa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, manžel měl úraz penisu. Dost ošklivě se uhodil hovovou tyčí. Od té doby nedosáhne erekce.K dr. nešel hned,ale až po 4 měsících, ten poznal, že tam nějaký úraz byl, poslal ho na vyšetření na kavernosonografii, ale až za tři měsíce. Máme strach, aby postižení topořivých tělísek šlo nějak léčit,máte někdo podobnou zkušenost s dobrým koncem? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

O tak důležitém orgánu, jakým penis dozajista je, se vyplatí vědět co možná nejvíce. Možná už jste nad některými záhadami přemýšleli, ale báli jste se zeptat.
Penis myslí sám za sebe
Pravděpodobně jste si už všimli, že si váš penis dělá, co se mu zachce. Obvykle se to projevuje tím, že se ztopoří v nejnevhodnější chvíli. A když ho pro změnu potřebujete připraveného _ stávkuje.
Pravdou je, že nad penisem nemáte takovou kontrolu jako třeba nad rukama či nohama, a to proto, že penis podléhá té části nervového systému, která není vždy pod vědomou kontrolou. Jedná se o takzvaný autonomní nervový systém, který řídí třeba srdeční tep nebo krevní tlak.
Někomu roste, jinému ne
Možná vás překvapí, že mezi velikostí penisu v ochablém stavu a při erekci neexistuje přímá úměra. To znamená, že při erekci se penis u různých mužů zvětšuje odlišně. U někoho to může být třeba jen o necelý centimetr, u jiného takřka o deset centimetrů.
Určité pravidlo tu ale vypozorovat lze. Obvykle platí, že muži, kteří mají penis velký v klidovém stavu, už nemohou příliš počítat s jeho zvětšováním do erekce. Nicméně muži s malými pindíky mohou při erekci příjemně překvapit.
Má tvar bumerangu
Někteří muži mají penis viditelně zakřivený, ne nepodobný bumerangu. Málokdo ale ví, že takovýto tvar penisu mají v podstatě všichni, akorát nevidí kořen připevněný na pánevní kost. Z rentgenů vyplývá, že penis má standardně skutečně bumerangovitý tvar.
Můžete si ho zlomit
V penisu sice nenajdete žádnou kost, to ale neznamená, že si ho nemůžete zlomit, ba právě naopak. A není to zrovna sranda. V takovém případě penis zmodrá a zčerná a zlomeninu provází strašlivá bolest, údajně ještě větší, než když si zlomíte kost. Fraktura penisu je nicméně ojedinělá a obvykle se stává mladším mužům, jejichž erekce je příliš tuhá.

Jabraka

cyril*

Podle tohoto obsáhlého a nic k problému neříkajícího pojednání to vypadá na osobní zkušenost s mnohačetnou zlomeninou. *frajer*

dejavu*
hodnocení

0x

Netuším, jak úspěšná léčba bude, avšak pokud by neuspěla, je ještě možnost penilní protézy, která by to vyřešila.

babcagus
hodnocení

0x

Jediné co můžu doporučit je kavernosonografii, vynechat a, zkusit Viagru , ale hodně mastit jinak se zapálí!

hodnocení

0x

Celkem choulostivé téma, ale napíši vám moji zkušenost. Když mi bylo 11,tak jsem blbnul na kole, zvedal řídítka a jezdil jenom po zadním kole. V jednu chvíli se kolo přetočilo na bok a já letěl na postavená řídítka. Bohužel jsem letěl tak nešťastně, že diagnóza zněla:hluboká tržná rána na kořeni penisu a ihned operace. Prostě jsem měl penis v jeho horní části jakoby přišit k tělu. Po tomto uzdravení nemám žádné problémy ani omezení, i když doktoři si z počátku netrofali odhadnout, zda budu bez následků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]