Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, manžel měl úraz penisu. Dost ošklivě se uhodil hovovou tyčí. Od té doby nedosáhne erekce.K dr. nešel hned,ale až po 4 měsících, ten poznal, že tam nějaký úraz byl, poslal ho na vyšetření na kavernosonografii, ale až za tři měsíce. Máme strach, aby postižení topořivých tělísek šlo nějak léčit,máte někdo podobnou zkušenost s dobrým koncem? Díky
Jabraka
Celkem choulostivé téma, ale napíši vám moji zkušenost. Když mi bylo 11,tak jsem blbnul na kole, zvedal řídítka a jezdil jenom po zadním kole. V jednu chvíli se kolo přetočilo na bok a já letěl na postavená řídítka. Bohužel jsem letěl tak nešťastně, že diagnóza zněla:hluboká tržná rána na kořeni penisu a ihned operace. Prostě jsem měl penis v jeho horní části jakoby přišit k tělu. Po tomto uzdravení nemám žádné problémy ani omezení, i když doktoři si z počátku netrofali odhadnout, zda budu bez následků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.