Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zubu-zubní pohotovost?

Od: achtyzuby odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,týden me extrémně bolí zub. Zubař mi uz tehdy rekl,ze jednou přijde cas kdy mi ho bude muset vytrhnout a dát implantát. Ten cas očividně prisel a ja se můžu zbláznit bolestí. K veceru se to vždycky stupňuje,nemůžu na zub ani sáhnout natož ho vyčistit. Jedna se o spodní pětku. K zubari jsem objednana na středu ale nedokážu si představit tak dlouho trpět. Mám dole tri kila za dva dny protože nemůžu skoro jist. Vcera jsem si myslela ze uz vazne budu muset na pohotovost,ale premohl me strach ze me vyhodí kdyz se nejedna o na první pohled nejake zraneni(zlomenina čelisti,nějaké úkony na šití,...) na vikend jedu do Kladna a na místní pohotovost(zubni) jsou dobré recenze. Mate nekdo zkušenosti s jakými případy takovouto ambulanci vyhledat a nebo zkušenosti přímo z Kladna?
Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jahod
hodnocení

6x

S bolestivým případem můžete ke svému zubaři bez objednání, nejčastěji v ranních hodinách.

hodnocení

4x
Pokud jste akutní případ a můžete se zbláznit bolestí, je Vám úplně jedno, kdo se Vás ujme a nebudete řešit recenze na netu. Ano, jste případ pro pohotovost, není třeba se obávat, že Vás vyhodí.
Má zubní lékařka bere naléhavé případy ráno před oficiální ordinační dobou.

hodnocení

1x

Pokud nedokážete vydržet do plánované návštěvy zubaře, tak kamkoliv na pohotovost. Určitě Vás nevyhodí - co jiného by tam měli řešit, když ne akutní bolest zubu? Jediný problém může být ten, že na pohotovosti zuby většinou neléčí, ale rovnou trhají. Ovšem jestli je zub stejně určený k vytržení, tak je to v podstatě jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]