V prosinci mi došla baterie v glukometru a vzal jsem si jednu se seboiu do elektra a bez problémů koupil. A už zase jede a měří v pohodě. Mám jiný typ glukometru, než je váš, ale asi budou mít stejné bateriové "placky"(E23A 12V od Energizer).
Glukometr Wellion Calla-dvě mikrotužkové,glukometr Element Infopia -dvě knoflíkové maxell CR 2032 3V. Jinak problém vyndat starou a na ní vyčíst typ baterie,případně jimvzít s sebou doobchodu. U nás mají i větráci,nemusí se hned do specializovaného krámu.
jsou to 2 měsíce od mého dotazu a mně se baterie opět vybila, což se mi zdá divné, když glukometr používám 1x14 dní. Co si o tom myslíte? Děkuji. Verča
Baterie do glukometru si běžně kupuji v prodejně železářství - domácí potřeby. Tedy u nás se to jmenuje Kutil. Tu špatnou beru pokaždé s sebou, aby mi paní vybrala stejnou. Vyznají se vf tom, glukometr mi pořád dobře funguje. jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.