Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové, v první pulce roku jsem zde na poradně řešila za Vaší vydatné pomoci problémy s podivným řemeslníkem, který se přihlásil na moji poptávku na rekonstrukci maličlé koupelny. Nakonec to stejně nedopadlo moc dobře, zálohy na předražený materiál vybral, něco sice i udělal, ale v takové "kvalitě", že když jsem odstoupila od smlouvy a konečně ho tam odsud po skoro půl roce trápení dokázala vyhnat , tak to další firma musela po něm stejně předělat a opravit. Samozřejmě další nový materiál a jednou taková konečná cena za tu rekonstrukci . Navíc žádné vyúčtování přijatých záloh a žádné rozpisy použitého materiálu s jednotlivými cenami jsem z něj nevymámila a samozřejmě na moje meily a sms již od té doby nereaguje, kde se zdržuje není známo. Nechala jsem to už plavat stím, že blbá jsem byla já a za blbost se platí.
Jaké bylo moje překvapení, když jsem tohoto "mého" předraženého řemeslníka uviděla v pořadu na Nově "Na vlastní oči" . Jednalo se tam o to, že vlastně podvedl, obral o peníze několik lidí tím, že jim na základě smlouvy zaručil zhodnocení jejich úspor, ale nejen, že nepřišlo slibované zhodnocení, ale ani jim nevrátil jejich peníze. Byla jsem z toho docela v úžasu a tak mne napadlo, že jsem mu sice na jeho smlouvu o dílo a sliby kvalitní práce také naletěla, ale v porovnání s oněmi podvedenými a jejich statisíci, jsem z toho vyšla ještě "lacino", i když pro mne hodně draze.Viděli jste ten pořad někdo ve středu večer? Co mu říkáte? Nemáte s ním někdo také podobnou zkušenost?
Dobrý den jsem jedna z poškozených a věřte tomu že pan Vrána podvodník je to je bez diskuze.Koppová
No vidím, že nás bude opravdu víc. Jen mi pořád nejde do hlavy jedna věc - klasický podvodník by ode mne vzal zálohu a už by se nejspíš ani neukázal. Tento člověk, coby "řemeslník" jak se prezentoval, na oné mojí sjednané zakázce přece jenom něco (i když málo a ještě hodně špatně) udělal. Že to bylo předražené, nevyúčtované a že to natahoval celý půlrok, je pravda, že mne tím připravil ještě o další peníze je také pravda. Ale pořád jsem věřila tomu, že je spíše fušer a velký lhář, než podvodník. Vystupoval slušně, i když jeho stálé lhaní potom už vlastně slušné nebylo. Když jsem viděla onen pořad, nestačila jsem se divit...Moje půlroční problémy s ním a předražováním různých prací, jsem řešila s pomocí rádců tehdy i zde na poradně. Je alespoň nějaká šance, aby jste z něj dlužné peníze dostala? Držím palce
vše je na dohodě a když mi někdo nabídne podle mého předtaženou službu tak jí odmítnu . Pro vás to může být předražené , pro někoho normální cena , proto člověk nemusí být podvodník . A že neodvede práci kvalitně? Musíte reklamovat a postupovat dále na úředech , zase to neznamená , že je podvodník . Kdyby vybral peníze a už se neukázal tak neřeknu ani slovo ,ale tak to asi nebylo
Celé to bylo o hodně složitější, ale na to by bylo popsáno příliš mnoho řádků. Pokud by byla na začátku nabídka služby s cenami se kterými nesouhlasím, samozřejmě bych na jeho nabídku nikdy nepřistoupila. Celá věc byla zcela jinak. Na začátku byla smlouva, naopak s cenami běžnými, ale předražování se týkalo až pozdějšího účtování jím koupeného materiálu, kdy např. 1 kus materiálu, který se dal běžně v např. v OBI koupit za 80,- Kč - on účtoval mě za 260,- Kč. Obrana a reklamace zrovna v tomto případě již možná nebyla, neboť nebylo v mých silách pátrat po republice po člověku, který nebydlí tam, kde uvedl do smlouvy, telefon nezvedá a na meily již neodpovídá. Považovala jsem věc tak, jako tak, již za vyřízenou a ani nechci se s tím dále zabývat, ale k mému údivu onen " řemeslník" je opravdu podvodník, když jsem jej viděla v televizním pořadu "na vlastní oči" a především ty lidi, které podvedl a ošidil o statisíce . V mém případě to naštěstí bylo "pouze" 30,000,- vyhozených za "práci" toho pána a,ztrátu času půl roku a spoustu starostí navrch. Nakonec téměř vše po něm nechat předělat a znovu zaplatit. Že asi tedy podvodníkem bude, potvrzuje i odpověď paní před Vámi.
na koncertě kde jsem ho s televizí nova odchytila se dušoval a sliboval že peníze dostanu zpět.Slíbil že v pondělí zavolá a dá mi veškeré informace.Opět se tak nestalo.Dál se zapírá nezvedá telefony není nikde k sehnání takto se nechová slušný člověk.Nejen že to je podvodník je to i hajzl člověk.Lže jako když tiskne a tváří se u toho jako bůh.Mohl by si podat ruku s politikama naší republiky.A jestli tomu někdo nevěří můžete to zkusit něco si s ním dojednat a uvidíte sami že z toho nebude nic.Zničil život několika maminkám na MD a to vám nepřijde jako hyenismus?Koppová
kvetina - přijde mi to jako velký hyenismus. A právě to, že se umí tvářit tak slušně, mne zpočátku hodně mýlilo (o tom, že podvedl dost lidí, jsem v té době vůbec nic netušila). Že je to hrozný lhář, to jsem později zjistila sama také, ale v té době již byla na jeho konto vyplacena záloha, takže bylo pozdě ...Přesně jak píšete, jeden den se zaručil , co druhý den na 100% bude a samozřejmě nebylo, přesně jak píšete, nebral telefony, nedal se sehnat...když se opět objevil, bylo to s malými obměnami zase to samé, sliby, lži, výmluvy, potom něco málo udělal a zase se ztratil a tak to šlo celý půlrok, než jsem to opravdu vzdala a dokázala ho z rozhrabaného bytu dostat . Rčení "lže jako když tiskne" v jeho případě opravdu sedí... Přeju Vám, aby se Vám podařilo dostat peníze nazpět,
Děkuji vám mockrát.Rozhodla jsem se že pro to musím udělat maximum proto ta televize.Mám příslib od televize že se k tomuto tématu vrátí znova někdy po novém roce.Pokud mi takovýhle člověk má zničit celý život tak ho zničím já jemu.Věřte že v muzikálech vystupovat nebude a nebude se pohybovat mezi rádoby V.I.P lidmi.Pokud mi to čas umožní udělám mu ostudu na každém koncertě.Koppová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.