Nejste přihlášen/a.
Myslím si, že lidem, jako jste Vy, by se neměly vůbec hotové peníze dostávat do rukou. Protože nechápou jejich hodnotu a obratem je dokáží zmařit.
Vím, není to žádná horentní částka, ale pro mně jako důchodce se zdá velká až až. To neumíte peníze užít jinak? Nepotřebujete novou ledničku, pračku, novou matraci do postele? Nové oblečení? Vím, nemá cenu utrácet zbytečně, ale určitě je něco, co Vám chybí. A to si teď můžete pořídit.
Já bych ty peníze dala do letní dovolené. Trpím lupénkou a v létě mi vždycky pomůže moře a ten slaný vzduch, kůžičku mám potom dlouho pěknou. Nevybírám nic luxusního, hlavní jsou ty léčivé účinky.
V životě bych nekoupila za takovou částku losy. Co myslíte, že se Vám vrátí? Něco málo, doslova H...Jako dáma to nemohu napsat. A proč podporovat různé sázkové kanceláře a podobné lehkoživky?
Kupte si něco, co Vám udělá radost a co Vám bude sloužit. Pokud nevíte co, můžete mi tu částku poslat jako příspěvek na dovolenou. Pošlu Vám potom pohled z Nesebaru. Pořád to bude lapší, než takovou částku vrazit do loterie. Jaga.
Odpověď dává matematika - variace a kombinace. Bohužel to bylo doučování,tak jsem chyběl. Matně si pamatuji, že jsme tenkrát spočítali počet jízdenek na MHD, které měli devět čísel. Bohužel to trvalo, než jsem našel a předložil revizorovi tu pravou.
Na sazce si můžete zkusit na nečisto, tam je virtuálních 10000 a vyzkoušíte si kupujete si losy a hned vidíte za jak dlouho prohrajete těch 10000, o nic nepřijdete a vyzkoušíte si to, ale nemůžete vyhrát
Jestli chcete mít radost z výher, tak si vsaďte Šťastných deset a to na dvě čísla (výhra 8x) za 100 korun (jednu dvojici) a to 5 dvojic na jeden tah denně. Budete to mít na deset dní (každý den sázet extra, nikoliv na deset dnů najednou) . Výhra není velká, ale velká pravděpodobnost, že budete v jeden okamžik v plusu.Samozřejmě pokud výhru znovu investujete, tak dlouhodobě o 10 000 přijdete. Vyzkoušeno.
Losy jako výhra jsou o štěstí, že dáš 10 nebo 20kč a třeba to klapne. Brát to jako investici je blbost. Sám říkáš, že nevěříš, že se ti vrátí alespoň půlka. Na tom je to přece založené. Vybere se milion, třetina dá na výhry, třetina stojí prodej a tisk a třetina je výdělek pro toho, kdo ty losy vyrobil jako zisk... (ty poměry jsem si vymyslel).
Proč se nás ptáš, když si je stejně koupíš.. Jednou to prostě zkus a příště sem můžeš napsat pro nějakého tazatele, že si nic nevyhrál a byly to buď vyhozené peníze nebo výhra. Můžeš si koupit los někde v trafice a prodavačky se zeptat, jestli tu někdy někdo vyhrál. Potěchou ti může být zpráva, že kolegova známá vyhrála 7 ooo ooo Kč na los, který byl jako vánoční dárek od vlastního bráchy, nevím co to ale bylo za název losu. Co kolega vyprávěl, tak si ten brácha známé rval zbytek posledních vlasů na hlavě..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.