Nejste přihlášen/a.
Život kluků mezi kluky má své kouzlo, o kterém my, ženské, nemáme ani ponětí. . Manžel dodnes vzpomíná na 2 roky vojny, já se tvářím chápavě, ale po pravdě nechápu, co na tom měl. Prostě byly to takové klukovské zážitky, které si pamatuje 50 let.
Stejné je to na koleji. Student mezi ostatními studenty se cítí dobře, mají svá malá tajemství, své rozhovory, svůj kolejní život. Tomu asi my ženské nemůžeme rozumět. Stejně jako by on asi těžko rozuměl Vám, když v kavárně s kamarádkami tlacháte nad kávou.
Nechte ho být, ať si užije život mezi kluky. Třeba ví, že je to vlastně už jeho poslední šance, než mu některá přistřihne křidélka. A ta vojna už dneska taky není.
Až oba dostudujete, můžete se vzít, bude-li to přání obou stran. A pak spolu budete až do smrti. Na co spěchat? Co má přijít, to přijde. Jaga.
Četla jsem vícero podobných dotazů jako je tam Váš. Co to proboha s těmi kluky/muži je?! Co si chtějí hrát a čučet na TV pořád jako děcka? Přijde mi to zaostalé. Jste spolu 3 roky - to by bylo v nejlepším případě na svatbu, jak aspoň na společné bydlení.
Myslím si, že byste si měli o spolubydlení znovu promluvit. Jeho přístup mi opravdu nepřijde normální.
Za sebe jako muž si myslím, že kluk je zodpovědný a ví, že místo učení by myslel na sex. (Na druhou stranu - nejste králíci, abyste sexovali 20x týdně - takže ono učení by tam také mohlo nastat.)
Možná má výhodu v bydlení s kluky, že se navzájem informují, podporují v učivu. Možná je problém jinde. Sdělíte nám, jestli před sebou prdíte?
Děkuji za upřímnost - váš vztah je tedy již "na svatbu" - ale možná jste to právě někde přepískli a už se partner "odláskoval".
Určitě bych ho nenutil, ale sama se zamyslete, jestli vysokoškolák, který dá přednost chlastu před partnerkou, bude dobrou partií.
No právěže si myslím, že bysme se pak s tím sexem víc uklidnili a netrávili s tím takovou dobu, jako když mám volno na bytě já nebo on.. No spíš se podporují v koukání na filmy, seriály, panácích a kouření. :D
Prdíme. :D
Tak já si zase myslím, pokud kluka přesvědčíte, tak Vám to nevydrží. Přechodíte se.
Už jste spolu 3 roky, teď pár let v podnájmu, nebudete si vzácní, budete o sobě všechno vědět.
Tak akorát přijdete do jiného stavu a budete horko těžko školu dodělávat a svatba na obzoru z musu.
Možná, že právě toho se chlapec i jeho rodiče bojí.
@gilda - nakonec si vybral, že radši bude s kámošema
Možná si je vybral dokud může - třeba ještě nestojí o "rodinný život". Toho si ještě užije dost. Přece jen spolubydlení s sebou nese určitá omezení - například to, že "koukání na filmy, seriály, panáky a kouření" partnerky často nesou nelibě, kamarádi nepožadují podílení se na údržbě domácnosti, netrvají na tom, aby se jim věnoval a tak dál.
"Blbost" to není, jen (zatím) máte každý jinou představu o tom, jak by měl váš vztah vypadat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.