Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostatek sexu?

Od: halls odpovědí: 14 změna:
Je nám 20, jsme spolu s přítelem 5 měsíců a už spolu chvilku bydlíme. Známe se o něco dýl. Věc je, že spolu máme sex asi jen 2x do týdne a to mi připadá málo podle toho, jak to obvykle čerstvě zamilovaní mají. Nechci říkat, že mi to vyloženě vadí, někdy sama odmítnu ani nevím proč, ale je to pro mě věc k zamyšlení, jelikož je to můj první vztah. Chemie mezi námi určitě je ale vždycky když se možná k něčemu schyluje, tak se spíš rozhodneme jít spát nebo dělat něco jiného. Poslední dobou dává přednost hraním videoher s kamarádem až do rána, protože má dovolenou. Já na druhou stranu trávím čas na mobilu nebo čtením knihy. Myslíte, že to bude horší? Samozřejmě, že je nejlepší promluvit o tomhle s ním, ale chci nejdříve slyšet názor nebo zkušenosti ostatních.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

už teď se chováte jako párek po deseti letech. Zkuste si sama odpovědět, jak asi vaše soužití bude vypadat v roce 2030.

Já si myslím, že časem ta mezera mezi vámi bude pouze větší a větší. Vy osobně budete mít vlastní ložnici, váš přítel bude bydlet ve svém milovaném kutlochu ve sklepě atd.

hodnocení

3x

Pokud netrávíte společně čas již nyní, lepší to nebude. Každý vztah sklouzne do určitého stereotipu po letech. Ale pokud nemáte společné zájmy a necítíte touhu jeden po druhém již nyní, je to špatně. Společné bydlení jste nejspíše uspěchali, jste spíše spolubydlící než partneři. Komunikujte spolu o tomto problému a pokud se to nezlepší, najděte si oba dva k sobě vhodnější partnery. Ta zamilovanost u vás nějak drhne..

doplněno 28.01.20 12:44:

Samo se to nezmění. Na vztahu musí pracovat obě strany. Takže komunikujte spolu a uvidíte sama, zda je Váš partner ochotný nechat hraní s kamarádem a věnovat se Vám.

honey
Společných zájmů máme naopak mnoho, i názory sdílíme stejný. Teď bydlíme u jeho rodičů, teprve příští měsíc budeme ve svém. Očekávám, že se toho hodně změní. Jinak čas spolu trávíme, jen po týhle stránce je to z zvláštní.

hodnocení

2x

Co se týče toho sexu a jeho četnosti tak to bude určitě horší.A je uplně jedno kde a v čem budete bydlet.Když už ted v čerstvém vztahu dává přednost před Vaší "pipinkou" kamarádovi a hraní s ním videoher.Tak lze těžko předpokládat že za rok,dva,čtyři,pět šest...se na Vás bude toužebně vrhat "4x denně",

Dejte tomu čas a uvidíte po přestěhování ale myslím že lepší to nebude.

Je to divné, asi se mu to s vámi z nějakého důvodu moc nelíbí. Jestli se svléknete, lehnete si a čekáte s roztaženýma nohama až přijde, to by se mě také nelíbilo. Někde je nějaká chyba. Ono vám to také nemusí do sebe moc pasovat. Vím, píšu to dost vulgárně, ale je to tak. Popřemýšlet, proč ho málo přitahujete, anebo už měl tolik jiných, že už ho to nebaví.

Potom už jedině změna partnera.

medvedi
hodnocení

1x

I když s ním promluvíte, tak se možná změní podle vašeho přání, ale bude to asi spíš tak z povinnosti k vám. Myšlenkami bude stejně u kamaráda a hraní her s ním. Asi se něco mezi vámi děje, něco jako odcizování.

houbes*
hodnocení

1x
Tak 2x do týdne to není špatný alespoň se vám to neomrzí. Pokud zaznamenate, že už to není ani 2x něco se děje s partnerem a měla byste si sním promluvit. Ty videohry v tomto věku moc neschvaluji. Měli byste něco spolu podnikat, výlety, zábavy, procházky,kino, cukrárny atd. Bojím se, že se z něho zase dělá ten kluk co byl dříve. A tzv.povinosti v domacnosti jdou stranou ;)

hodnocení

0x

Asi je to spíš jenom kamarád... S duší ještě nedozrálého chlapce...

hodnocení

0x

Nachci Vam kazit naladu, ale mezi Vami a Vasim pritelem chemie urcite neni...po 5ti mesicich chozeni? Me to pripomina spis vztah po 40ti letech...radsi se poohlednete po nekom jinem..

hodnocení

0x

Normální hlavně není, že po pěti měsícíh už spolu bydlíte v jednom bytě. Za tu dobu se nikdo nemůže na tolik poznat, aby do toho šel. Ten sex je podle toho jak to komu vhovuje, ne podle nějakých pravidel.

joudic*
odesel jsem od rodicu okamzite po stredni a vsechny partnerky u me bydlely hned od prvniho sexu, naprosto idealni, navic nelze nic predstirat, poznate cloveka, a kym doopravdy je.

joudic*
hodnocení

0x
v tomhle veku je kalba s kamarady vic nez vztah.., nicmene osobne preferuju 1-2x denne i po 3 letech vztahu, a to ikdyz je mi 2x tolik let, ze par piv na slunku ve 40C a pak se projet pod palmami na motorce uz je davno lepsi nez zkusena sexualni partnerka.
Ve 20 letech a ke vsemu v prvnich mesicich je 2x tydne malo. A jste aktivni? Resp neni to o tom, ze vzdy musi zacinat on a vy si nereknete?
joudic*
mozna je mu blbe spat s vama u rodicu.. to mi taky prijde na houby

asterix
hodnocení

0x

Přeji Vám štěstí, mi to vydrželo 9 let po osmi letech to vyhaslo 1x měsíčně pak konec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]