Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace přes interbanking- koupit jízdenku

Od: hankas® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den

potřebuji si koupit kartou z Monety ,jízdenku na vlak,ale nvím ,kde to mám aktivovat .

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Karta se aktivuje vložením do terminálu nebo bankomatu a zadáním pinu nebo přímo lze aktivaci provést v internetovém bankovnictví. A následně povolit platby na internetu a nastavit limit. Určitě vám návod na aktivaci poslali s tou kartou :)

otly
hodnocení

0x

Aktivovat co.

hodnocení

Aktivovat tu kartu ,abych si mohla koupit jízdenku, oni si peníze strhnou z karty a pošlou mi smsku na mobil, jako jízdenku.

hop®
hodnocení

0x
V IB musíte mít na kartě povolené platby přes internet s dostatečným limitem, to je vše.
hodnocení

No a právě nevím,kde to mám povolit pro to,aby mi dopravci mohli strhnout ty peníze z karty.

hop®
V IB bývá nastavení debetní karty, je třeba povolit platby na internetu a někde v sekci "limity" nastavit maximální platby.
Pokud máte kreditní kartu, tak je možné, že internerové platby neumožňuje.
Bohužel asi více neporadím, jsem u jiné banky.
hodnocení

Já jsem právě také musela změnit banku a je to tu nějaké nepřehledné. Něco jsem našla, tak snad to bude ono. Děkuji :)

Když nevíto co a kde najít v IB, tak zavoláte na helpline vaší banky, nemám pravdu?

hodnocení

A proč bych se nemohla zeptat tady?

hop®

Koukal jsem na IB Vaší banky, tady je nějaké info, ale odkaz už neprozkoumám, když tam nemám účet...

Proč ne tady? No protože helplajna je tam právě proto, aby vám s takovými problémy pomohla - jsou za to placení. My to většinou známe obecně, oni vědí přesně kde a co se v jejich IB dělá a mohou vás navést krok po kroku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]