Nejste přihlášen/a.
Mám problém ,k zubařce chodím pravidelně už asi 10let a najednou mi řekla: mám prp Vás smutnou zprávu,už Vás nemůžu brát , mám toho moc a budu dělat převážně děti.Ulomila se mi korunka ,ta tu mi prý ještě udělá ,ale mám si hledat jiného zubaře v Brně (jsem z Jihlavy).a pokud už ho budu mít udělá mi to prý tam a jí to mám zavolat. Tak jsem zůstal z jejího jednání úplně zaraže ný a v šoku .Zmohl jsem se jen na to říct-ale paní doktorko ,já jsem byl rád ,že Vás mám a mohu k Vám chodit.
Sestra mi ještě strčila nějaký papír podepsat. Až venku jsem si uvědomil,že mně asi dali podepsat,že se já od nich odhlašuji.
Tak nevím ,jestli jsem neudělal chybu,že jsem to podepsal? Ale když mě nechce,tak asi ji nemohu nutit? Tak y bych to potom mohl v ústech cítit.
Zdravím. Schválně jsem výjimečně sledovala nedávno (ale loni) pořad Máte slovo, který byl na toto téma. Vyplynulo z toho dost překvapující rozuzlení: zubaři mají povinnost mít 200 kmenových pacientů na pokladnu (pojišťovnu) a neomezeně dalších za peníze, které si řeknou a pacienti zaplatí. Nesmějí nikoho kmenového vyřadit, ale pokud někdo chce odejít, musejí doložit, že sám chtěl. Takže bych řekla, že jste byl odejit. Nevzal jste si kopii toho, co jste podepsal? Možná byste mohl "zabojovat" a vrátit se, ale proč by vás brala zpět, když může vztít místo vás, mezi těch 200, svého známého. Ida
děkuji,já už mám naštěstí jiného zubaře kam chodí manželka .on bere rodinné příslušníky.Ale tu vypadlou korunku si u ní ještě nechám udělat mám tam jít ve třech termínech .až tam budu naposled tak se zeptám,co jsem to vlastně podepsal? jestli mi mohou dát kopii.se synem 38let., to udělala už před rokem ještě hůř., byl řádně objednán týden před na dent.hygieně a po 4hodinách řekání mu v křesle řekla ,že už mu ani zub co ho bolí neudělá,taky mu dali podepsat ten papír.
Může. Dcera nemá ve 40 letech žádný kaz a doktorka řekla aby sobě i dětem našla jiného zubaře, že se ji nevyplácí a platících pacientům musí odříkat.
Zase na druhou stranu, pokud má zuby bez kazů, pak za to zcela jistě nemůže péče zubaře a jeho prosté koukání do pusy, ale může za to dcery vynikající péče a nechozením k zubaři se jí kazy neudělají.
@karlosdos - Tak nevím ,jestli jsem neudělal chybu,že jsem to podepsal?
To je těžké, když nevíte, co podepisujete, protože podle
z. č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách
§ 48
(2) Poskytovatel může ukončit péči o pacienta v případě, že
c) pacient vysloví nesouhlas s poskytováním veškerých zdravotních služeb
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.