Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horečka - alergie na teplo - puchýře?

Od: durancea* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu- dcera 1,5 roku má teď při horečce červené mapy na tělíčku, z nich vystupují jakoby puchýře (ne pupínky) - tvář, krk, zádíčka, ledviny... Horečku má od noci už 3., ale od poledne bere ATB. V menším rozsahu měla tyto "fleky" už asi 3 dny předtím, po každém spaní a opravdu na místech, kde ležela (tvářička, stehýnko), nebo když jí manžel zafoukal z legrace na tvář, objevily se tyto puchýře. Vypadají poměrně velké, jako když vás sežehne kopřiva...nemůžu najít na netu fotky, jak vypadá "alergie na teplo", jak to ohodnotil pan doktor. Žádný opar, nijak výrazně vyschlé rty, nic. Nevím, zda to mám brát jako opravdu jen reakci na teplo... Díky j.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

2x

Nevím jestli to bylo přesně ono lae dcerka měla něco takového - měla horečky a začalo brát ATB. Pak měla čevené mapy po skoro celém těle. Myslela jsem jestli to není alergie na penicilín (manžel tím trpí) ale doktorka řekal že je to z té horečky

durancea*
hodnocení

Děkuju Vám za odpověď, budu doufat ... od té poslední horečky v15.30 se žádná "nekonala", snad zaberou ATB. Sice by mě to do budoucna zajímalo, zda tak bude reagovat vždy (pusinka nic, žádný náznak horkosti) - bylo to vždycky dost rychlé a nevypadá to dobře. Pěkný víkend j.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]